*EN Вештачка интелигенција

Samsung Find: Nova aplikacija za pronalaženje ljudi, predmeta i uređaja

Summary

Samsung Find je nova aplikacija kompanije Samsung koja je dostupna na operativnom sistemu One UI 6.1. Ova intuitivna aplikacija služi kao centralno mesto za pronalaženje ljudi, predmeta i uređaja. Prethodno, korisnici su koristili Samsung SmartThings aplikaciju za pronalaženje izgubljenih predmeta. […]

Samsung Find: Nova aplikacija za pronalaženje ljudi, predmeta i uređaja

Samsung Find je nova aplikacija kompanije Samsung koja je dostupna na operativnom sistemu One UI 6.1. Ova intuitivna aplikacija služi kao centralno mesto za pronalaženje ljudi, predmeta i uređaja.

Prethodno, korisnici su koristili Samsung SmartThings aplikaciju za pronalaženje izgubljenih predmeta. Međutim, nova Samsung Find aplikacija nudi jednostavniji način za praćenje i pronalaženje stvari. Slična Apple Find My aplikaciji, Samsung Find ima kartice za ljude, uređaje i predmete.

Kartica za ljude prikazuje lokacije prijatelja i porodice, dok korisnici mogu na kartici za uređaje pronaći lokaciju svojih bežičnih slušalica i drugih uređaja. Kartica za predmete prikazuje SmartTags povezane sa Samsung nalogom.

Jedna od funkcija koja trenutno nedostaje u Samsung Find aplikaciji je opcija obaveštenja kada nešto ostavite iza sebe. Međutim, očekuje se da će ova funkcija biti dostupna u budućem ažuriranju.

Samsung Find aplikacija dolazi preinstalirana na Galaxy S24 seriji, ali je dostupna i za ručno preuzimanje sa Galaxy Store-a za ostale uređaje sa One UI 6.1. Važno je napomenuti da ova aplikacija neće biti dostupna u Kini.

Ovaj softverski dodatak za Samsung pametne telefone predstavlja još jednu korisnu funkciju koja će olakšati svakodnevni život korisnicima. Sa Samsung Find aplikacijom, pronalaženje stvari nikada nije bilo lakše.

Samsung Find je nova aplikacija dostupna na operativnom sistemu One UI 6.1 koja omogućava pronalaženje ljudi, predmeta i uređaja. Prethodno se za to koristila Samsung SmartThings aplikacija. Samsung Find ima kartice za ljude, uređaje i predmete. Kartica za ljude prikazuje lokacije prijatelja i porodice, kartica za uređaje omogućava pronalaženje bežičnih slušalica i drugih uređaja, a kartica za predmete prikazuje SmartTags povezane sa Samsung nalogom.

Trenutno nedostaju funkcije obaveštenja kada nešto ostavite iza sebe, ali se očekuje da će ta opcija biti dostupna u budućem ažuriranju.

Samsung Find aplikacija dolazi preinstalirana na Galaxy S24 seriji, ali je dostupna i za preuzimanje sa Galaxy Store-a za ostale uređaje sa One UI 6.1. Važno je napomenuti da ova aplikacija neće biti dostupna u Kini.

Ova aplikacija olakšava pronalaženje stvari i predstavlja koristan dodatak za Samsung pametne telefone.

Za više informacija, posetite link.