*EN Вештачка интелигенција

Da li će Samsung Galaxy S24 iznenaditi sve sa sedam novih Android verzija?

Summary

Kada Samsung lansira novu seriju flagship telefona, obično donosi nekoliko novih funkcija i poboljšanja. Međutim, prema najnovijim glasinama, Samsung bi mogao napraviti zaista veliki korak napred na Unpacked događaju koji će se održati 17. januara. Tvrdi se da će ovaj […]

Da li će Samsung Galaxy S24 iznenaditi sve sa sedam novih Android verzija?

Kada Samsung lansira novu seriju flagship telefona, obično donosi nekoliko novih funkcija i poboljšanja. Međutim, prema najnovijim glasinama, Samsung bi mogao napraviti zaista veliki korak napred na Unpacked događaju koji će se održati 17. januara. Tvrdi se da će ovaj južnokorejski gigant obećati sedam godina podrške za svoje nove Galaxy S24 uređaje. Ovo znači da će Galaxy S24, Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra biti podržani tokom narednih sedam godina.

Ova vest je zaista iznenađujuća, jer se nijedan drugi proizvođač telefona do sada nije obavezao na tako dug period podrške. Čak i Apple, koji je poznat po svom dugoročnom ažuriranju softvera, podržava iPhone telefone pet godina. Samsung-ov potez bi ne samo pretekao konkurenciju, već bi mogao i da pokrene trend među drugim proizvođačima da pruže slične usluge.

Ove glasine sugerišu da se sedam godina podrške neće odnositi samo na sigurnosne zakrpe, već i na sedam novih verzija Android operativnog sistema. Ovo je zaista neverovatno, s obzirom da proizvođači telefona obično pružaju samo nekoliko velikih ažuriranja softvera tokom životnog ciklusa telefona.

Uprkos mnogobrojnim curenjima informacija o Galaxy S24 telefonima, uključujući i cenu u Evropi, sve dok Samsung zvanično ne potvrdi ove glasine, moraćemo da sačekamo Unpacked događaj kako bismo saznali više. Ali, jedno je sigurno – ukoliko ovo obećanje bude istinito, Samsung bi mogao ozbiljno potresti tržište mobilnih telefona svojom revolucionarnom ponudom.