*EN Вештачка интелигенција

Novi modeli punjača koje Samsung planira lansirati uz Galaxy S24 seriju telefona

Summary

Iako je već nekoliko godina praksa da u kutiji sa novim telefonima ne dolaze punjači, Samsung navodno planira da lansira dva nova modela punjača u sklopu lansiranja svoje Galaxy S24 serije. Prema izveštaju novinara Rolanda Kvanta sa portala WinFuture, Samsung […]

Novi modeli punjača koje Samsung planira lansirati uz Galaxy S24 seriju telefona

Iako je već nekoliko godina praksa da u kutiji sa novim telefonima ne dolaze punjači, Samsung navodno planira da lansira dva nova modela punjača u sklopu lansiranja svoje Galaxy S24 serije.

Prema izveštaju novinara Rolanda Kvanta sa portala WinFuture, Samsung već uveliko radi na dva nova modela punjača koji bi trebalo da se pojave uporedo sa lansiranjem nove serije Galaxy S24. Iako je već poznato da Samsung ne uključuje punjače u pakovanja svojih pametnih telefona, ova najava sugeriše na moguće promene u ponudi dodatne opreme.

Prvi od najavljenih modela je Samsung Charger Duo 50W, opremljen sa dva USB-C porta za brzo punjenje. Ovaj model, namenjen istovremenom punjenju više uređaja, predstavlja Samsungov odgovor na potrebe korisnika za efikasnijim rešenjima u oblasti punjenja. Sa dva USB-C porta, korisnici će moći da istovremeno pune svoje telefone i druge kompatibilne uređaje.

Drugi model je ažurirana verzija trenutnog 45W punjača. Očekuje se da će ovaj punjač doneti poboljšanja u pogledu performansi i dizajna. Međutim, za one koji su očekivali podršku za brže punjenje od 65W ili više, ovo može biti razočaravajuće. Ipak, novi 45W punjač donosi prednosti u odnosu na prethodnu verziju, što će korisnicima omogućiti brže punjenje njihovih pametnih telefona.

Iako će novi modeli punjača biti dostupni za kupovinu, važno je napomenuti da neće biti uključeni u standardno pakovanje telefona serije Galaxy S24. To znači da će korisnici morati da ih posebno nabave ukoliko žele da iskoriste njihove funkcionalnosti.

FAQ:
Q: Koji su novi modeli punjača koje Samsung planira da lansira uz Galaxy S24 seriju telefona?
A: Samsung planira da lansira dva nova modela punjača – Samsung Charger Duo 50W i ažuriranu verziju trenutnog 45W punjača.

Q: Kako se razlikuje Samsung Charger Duo 50W od trenutnog 45W punjača?
A: Samsung Charger Duo 50W je opremljen sa dva USB-C porta za brzo punjenje, dok ažurirana verzija 45W punjača donosi poboljšanja u pogledu performansi i dizajna.

Q: Da li će novi modeli punjača biti uključeni u standardno pakovanje telefona serije Galaxy S24?
A: Ne, novi modeli punjača neće biti uključeni u standardno pakovanje telefona serije Galaxy S24.
(Source: Telegraf.rs)