*EN Вештачка интелигенција

Rokstedi suočen sa neočekivanim problemima sa igrom Suicide Squad: Kill the Justice League

Summary

Video-igra Suicide Squad: Kill the Justice League, koja treba da bude objavljena uskoro, već je izazvala kontroverzu među igračima. Dok još nije zvanično dostupna, nekoliko srećnika je imalo priliku da je isproba u programu ranog pristupa i suočilo se sa […]

Rokstedi suočen sa neočekivanim problemima sa igrom Suicide Squad: Kill the Justice League

Video-igra Suicide Squad: Kill the Justice League, koja treba da bude objavljena uskoro, već je izazvala kontroverzu među igračima. Dok još nije zvanično dostupna, nekoliko srećnika je imalo priliku da je isproba u programu ranog pristupa i suočilo se sa neočekivanim problemima.

Prema informacijama koje su došle od igrača koji su je isprobali, studio Rokstedi, koji radi na razvoju ove igre, morao je da ugasi servere nakon što su se korisnici žalili na jedan bizaran problem. Naime, kada su pokrenuli igru, igrači su se iznenadili kada su videli da već imaju završenu priču i da nemaju mnogo toga da rade. S obzirom na to da je za igranje potrebna internet konekcija, igra više nije bila dostupna kada su serveri ugašeni.

Studio Rokstedi je brzo reagovao na ove probleme i objavio saopštenje u kojem su potvrdili da su svesni problema sa igrom. Oni su obećali da će preduzeti sve potrebne mere kako bi rešili ovaj problem na serverima. Iako se ne zna tačno koliko će vremena biti potrebno za to, očekuje se da će problem biti rešen u narednim satima ili danima.

Sve ovo je sigurno razočaralo mnoge fanove ove video-igre, ali studio Rokstedi je i dalje ubeđen da će igra biti uspešna i da će pružiti nezaboravno iskustvo igračima. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će Rokstedi uspeti da reše sve probleme pre zvaničnog izlaska igre. Do tada, fanovi strpljivo čekaju da dožive avanture Suicide Squad: Kill the Justice League.

Često postavljana pitanja (FAQ):

1. Šta je „Suicide Squad: Kill the Justice League“ video-igra?
„Suicide Squad: Kill the Justice League“ je video-igra koju razvija studio Rocksteady. U ovoj igri igrači preuzimaju uloge antiheroja iz stripa „Suicide Squad“ koji se suočavaju sa zadatkom eliminisanja članova superherojskog tima „Justice League“.

2. Ko je studio Rocksteady?
Studio Rocksteady je poznat po svojoj radnji na popularnoj „Batman: Arkham“ seriji video-igara. Oni su prepoznati kao talentovani razvojni tim i često se ističu svojim inovativnim pristupom akcionim avanturama.

3. Koji je problem koji se pojavio u vezi sa ovom video-igrom?
Korisnici koji su imali pristup ranom testiranju igre su primetili da su igru započeli sa već završenom pričom, što je izazvalo kontroverze i razočaranje među igračima. Takođe, igra je postala nedostupna nakon gašenja servera, budući da je za nju potrebna internet konekcija.

4. Kakav je odgovor studija Rocksteady na ove probleme?
Rocksteady je brzo reagovao na ove probleme i objavio saopštenje u kojem su potvrdili da su svesni problema. Obećali su da će preduzeti sve mere kako bi rešili probleme na serverima. Iako nije poznato koliko će vremena biti potrebno za to, očekuje se da će problemi biti rešeni u narednim satima ili danima.

5. Kada će igra biti zvanično objavljena?
Trenutno nije poznat tačan datum zvaničnog izlaska igre „Suicide Squad: Kill the Justice League“. Igra se očekuje da bude objavljena uskoro, pod uslovom da studiju Rocksteady uspe da reši sve probleme pre izlaska.

Povezani linkovi:

Rocksteady – Zvanična internet stranica studija Rocksteady.
DC Comics – Suicide Squad – Zvanična internet stranica DC Comics-a posvećena Suicide Squad stripovima.