*EN Вештачка интелигенција

Revolutionarna snaga Galaxy veštačke inteligencije

Summary

Galaxy serija telefona donosi revoluciju u korišćenju veštačke inteligencije, pružajući nove mogućnosti za oblikovanje našeg svakodnevnog života. Ovi pametni telefoni postavljaju nove standarde u inteligentnim funkcionalnostima i karakteristikama koje će olakšati naša iskustva i unaprediti produktivnost. Snažna veštačka inteligencija se […]

Revolutionarna snaga Galaxy veštačke inteligencije

Galaxy serija telefona donosi revoluciju u korišćenju veštačke inteligencije, pružajući nove mogućnosti za oblikovanje našeg svakodnevnog života. Ovi pametni telefoni postavljaju nove standarde u inteligentnim funkcionalnostima i karakteristikama koje će olakšati naša iskustva i unaprediti produktivnost.

Snažna veštačka inteligencija se integriše u svaki aspekt Galaxy S24 serije telefona, omogućavajući nam potpuno novi pristup kreativnom izražavanju i organizaciji.

Jedna od revolucionarnih funkcija Galaxy S24 serije je Circle to Search with Google, koja omogućava jednostavno pretraživanje fotografija, videa i teksta. Umesto da koristimo pretraživače, dovoljno je označiti željeni detalj na ekranu i telefon će sam pronaći relevantne rezultate. Takođe, Note Assist nam olakšava organizaciju beležaka, dok Transcript Assist koristi veštačku inteligenciju za transkripciju i prevod snimaka.

Galaxy S24 serija telefona takođe pruža izvanredne mogućnosti za kreativnost, zahvaljujući ProVisual Engine-u. Ova tehnologija maximizira iskustvo kamere, omogućavajući nam da postignemo savršene kadrove, snimamo neverovatne fotografije u svim uslovima i lako ih delimo na društvenim mrežama. Sa mogućnostima kao što su Nightography i Generative Edit, možemo kreirati fenomenalne fotografije čak i noću i jednostavno ih uređivati pomoću Galaxy AI alata.

Pametni telefoni iz Galaxy S24 serije su dostupni za pretprodaju sa posebnim bonusom – dobijate model sa dvostruko većim memorijskim prostorom po ceni osnovne varijante. Ova promocija traje od 17. do 30. januara ili do isteka zaliha.

Otkrijte revolucionarnu snagu Galaxy veštačke inteligencije i iskoristite sve prednosti koje ovi pametni telefoni donose. Za više informacija posetite sledeće linkove:

Samsung Galaxy S24 Ultra: [https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s24-ultra/](https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s24-ultra/)

Samsung Galaxy S24 i Samsung Galaxy S24: [https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s24/](https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s24/)

Iskoristite ovu revoluciju veštačke inteligencije i unapredite svoje pametno iskustvo uz Galaxy S24 seriju telefona.

FAQ:

1. Šta je Galaxy S24 serija telefona?
Galaxy S24 serija telefona je nova serija pametnih telefona koja donosi revoluciju u korišćenju veštačke inteligencije, pružajući nove mogućnosti za oblikovanje našeg svakodnevnog života.

2. Koje su neke od funkcija Galaxy S24 serije telefona?
Galaxy S24 serija telefona ima nekoliko revolucionarnih funkcija. Jedna od njih je „Circle to Search with Google“, koja omogućava jednostavno pretraživanje fotografija, videa i teksta. Tu su takođe i funkcije „Note Assist“ za organizaciju beležaka i „Transcript Assist“ za transkripciju i prevod snimaka.

3. Kako Galaxy S24 serija telefona poboljšava kreativnost?
Galaxy S24 serija telefona pruža izvanredne mogućnosti za kreativnost, zahvaljujući ProVisual Engine-u. Ova tehnologija maximizira iskustvo kamere, omogućavajući vam da postignete savršene kadrove, snimate neverovatne fotografije u svim uslovima i lako ih delite na društvenim mrežama.

4. Koje su posebne ponude za Galaxy S24 seriju telefona?
Pametni telefoni iz Galaxy S24 serije su dostupni za pretprodaju sa posebnom ponudom – dobijate model sa dvostruko većim memorijskim prostorom po ceni osnovne varijante. Ova promocija traje od 17. do 30. januara ili do isteka zaliha.

5. Gde mogu pronaći više informacija o Galaxy S24 seriji telefona?
Za više informacija o Galaxy S24 seriji telefona posetite sledeće linkove:
– Samsung Galaxy S24 Ultra: link
– Samsung Galaxy S24 i Samsung Galaxy S24: link