*EN Вештачка интелигенција

Revolucionarni tehnološki stočić za pametan dom

Summary

Kineska kompanija Yammy Technology nedavno je lansirala inovativni proizvod koji će mnogima olakšati život. U pitanju je revolucionarni stočić koji je istovremeno i veliki kompjuterski ekran. Sa dijagonalom od 43 inča i 4K rezolucijom, ovaj ekran pruža izuzetno kvalitetnu sliku. […]

Revolucionarni tehnološki stočić za pametan dom

Kineska kompanija Yammy Technology nedavno je lansirala inovativni proizvod koji će mnogima olakšati život. U pitanju je revolucionarni stočić koji je istovremeno i veliki kompjuterski ekran.

Sa dijagonalom od 43 inča i 4K rezolucijom, ovaj ekran pruža izuzetno kvalitetnu sliku. Ali to nije sve. Ovaj stočić radi na Android operativnom sistemu i ima funkciju tačskrina, što znači da možete koristiti dodir kako biste kontrolišete ekran.

Jedna od glavnih prednosti ovog inovativnog proizvoda je štednja prostora. Zamišljen je da odgovara malim stanovima i pruža više funkcionalnosti u jednom komadu nameštaja.

Nxtabl, kako je nazvan ovaj proizvod, takođe ima brojne portove koji vam omogućavaju da se povežete sa drugim uređajima, kao što su telefoni i tableti. Takođe ima HDMI ulaz, Bluetooth i WiFi 6, što vam omogućava brzu i stabilnu konekciju.

Pored toga, ovaj stočić može biti izuzetno koristan za ljubitelje video-igara. Sa mogućnošću da do šest igrača istovremeno koristi ekran, zabava je zagarantovana.

Nxtabl je takođe vodootporan, a ekran je presvučen materijalom otpornim na ogrebotine. To znači da će trajati dugo i izgledati besprekorno, bez obzira na to koliko ga često koristite.

Ovaj inovativni proizvod predstavlja samo jedan od primera kako tehnologija može biti integrisana u svakodnevne predmete kako bi se olakšao moderni način života. Zahvaljujući Yammy Technology, sada možemo uživati u funkcionalnom i stilizovanom stočiću koji istovremeno pruža mogućnost zabave i rada.

FAQ

1. Šta je Nxtabl?
– Nxtabl je inovativni stočić koji istovremeno funkcioniše kao veliki kompjuterski ekran.

2. Kakve su tehničke karakteristike ovog stočića?
– Nxtabl ima dijagonalu od 43 inča i 4K rezoluciju, pružajući izuzetno kvalitetnu sliku. Takođe radi na Android operativnom sistemu i ima funkciju tačskrina.

3. Koje su prednosti korišćenja Nxtabl stočića?
– Jedna od glavnih prednosti je štednja prostora, pogodna za manje stanove. Takođe, stočić ima više funkcionalnosti u jednom komadu nameštaja.

4. Da li Nxtabl ima mogućnost povezivanja sa drugim uređajima?
– Da, Nxtabl ima brojne portove koji omogućavaju povezivanje sa drugim uređajima, kao što su telefoni i tableti. Takođe ima HDMI ulaz, Bluetooth i WiFi 6.

5. Da li je Nxtabl pogodan za video-igre?
– Da, Nxtabl može biti koristan za ljubitelje video-igara. Omogućava do šest igrača da istovremeno koriste ekran.

6. Da li je Nxtabl otporan na vodu i ogrebotine?
– Da, Nxtabl je vodootporan, a ekran je presvučen materijalom otpornim na ogrebotine. Ovo mu omogućava dugotrajnost i besprekoran izgled.

Definitions:
– Stočić: Mala površina koja se koristi kao sto za kafu ili dodatni prostor za odlaganje.
– 4K rezolucija: Rezolucija slike koja ima četiri puta više piksela od standardne HD rezolucije.
– Android operativni sistem: Operativni sistem za mobilne uređaje koji razvija Google.
– Tačskrin: Tehnologija koja omogućava interakciju sa ekranom putem dodira prstiju ili olovke.
– HDMI: High-Definition Multimedia Interface, standardni interfejs za prenos audio i video signala visoke definicije.
– Bluetooth: Tehnologija za bežično povezivanje elektronskih uređaja na kratke udaljenosti.
– WiFi: Bežična mreža koja omogućava povezivanje uređaja na internet.
– 4K rezolucija: Rezolucija slike koja ima četiri puta više piksela od standardne HD rezolucije.

Related links:
Yammy Technology