*EN Вештачка интелигенција

Revizija strategijske igre „Prison Architect 2“: Novi izgled za novu dimenziju

Summary

Tim iz Double Eleven i Paradox Interactive nedavno su iznenadili igračku zajednicu najavom nastavka popularne strategijske igre „Prison Architect“. Nakon uspeha prvog dela koji je osvojio svet, fokusiranje na novi 3D umetnički stil svakako je izazvalo pomešane reakcije. U novom […]

Revizija strategijske igre „Prison Architect 2“: Novi izgled za novu dimenziju

Tim iz Double Eleven i Paradox Interactive nedavno su iznenadili igračku zajednicu najavom nastavka popularne strategijske igre „Prison Architect“. Nakon uspeha prvog dela koji je osvojio svet, fokusiranje na novi 3D umetnički stil svakako je izazvalo pomešane reakcije.

U novom trejleru objavljenom na YouTubeu, predstavljen je novi izgled igre koji će doneti potpuno novu dimenziju ovom popularnom naslovu. Ova promena omogućiće igračima da grade zatvore sa više spratova, što će dodati novu složenost i dubinu gameplay-u.

Originalni dizajn karaktera u 2D koji je karakterisao prvu igru, preveden je u 3D svet, što je iziskivalo znatan napor i kreativnost. Rezultati ovog poduhvata su do sada bili prilično polarizujući među igračima. Neki su oduševljeni novim izgledom i smatraju ga inovativnim, dok drugima nedostaje šarm originalnog dizajna.

Ipak, bez obzira na podeljena mišljenja, igrači će već za nekoliko meseci imati priliku da sami isprobaju „Prison Architect 2“. Prema najavi, igra će biti dostupna od 26. marta. Očekuje se da će drugi deo nadmašiti uspeh prethodnika i privući nove i stare fanove igre.

Nestrpljivi igrači širom sveta već sa nestrpljenjem iščekuju datum izlaska, dok se razne teorije i pitanja igraju kroz njihove umove. Hoće li „Prison Architect 2“ opravdati očekivanja i uspeti da ponudi sveže iskustvo u novom 3D svetu? Vreme će pokazati, ali svakako možemo biti sigurni da će nas ovaj nastavak zatvorske simulacije zarobiti u svojim kavezima želje za avanturom.

Česta pitanja (FAQ)

1. Šta je „Prison Architect 2“?
„Prison Architect 2“ je nastavak popularne strategijske igre „Prison Architect“, koji je razvijen od strane timova Double Eleven i Paradox Interactive.

2. Kakav je novi izgled igre?
U novom trejleru objavljenom na YouTubeu, predstavljen je novi 3D umetnički stil koji donosi potpuno novu dimenziju igri. Igrači će sada moći da grade zatvore sa više spratova, što će dodati složenost i dubinu gameplay-u.

3. Koji je bio utisak među igračima o promeni izgleda?
Promena iz 2D u 3D svet izazvala je pomešane reakcije među igračima. Neki su oduševljeni novim izgledom i smatraju ga inovativnim, dok drugima nedostaje šarm originalnog dizajna.

4. Kada će igra biti dostupna?
Prema najavi, „Prison Architect 2“ će biti dostupan od 26. marta.

5. Hoće li drugi deo nadmašiti uspeh prethodnika?
Očekuje se da će drugi deo igre nadmašiti uspeh prethodnika i privući nove i stare fanove igre.

Srodni linkovi:
Double Eleven
Paradox Interactive