*EN Вештачка интелигенција

Realme priprema posebnu seriju mobitela u saradnji s Rolexom

Summary

Realme, poznati proizvođač mobilnih telefona, uskoro će predstaviti novu seriju pod nazivom Realme 12 Pro. Međutim, ono što ovu najavu čini posebnom je saradnja sa renomiranom kompanijom Rolex. Iako konkretni detalji o saradnji nisu otkriveni, Realme je iskoristio emotikon krune, […]

Realme priprema posebnu seriju mobitela u saradnji s Rolexom

Realme, poznati proizvođač mobilnih telefona, uskoro će predstaviti novu seriju pod nazivom Realme 12 Pro. Međutim, ono što ovu najavu čini posebnom je saradnja sa renomiranom kompanijom Rolex.

Iako konkretni detalji o saradnji nisu otkriveni, Realme je iskoristio emotikon krune, karakterističan za švicarski brend satova, kako bi nagovijestio ovu izuzetnu partnerstvo. Naime, Realme je već najavio saradnju s poznatim dizajnerom luksuznih satova Ollivierom Saveom, čiji se rad veže za Rolex.

Posebna verzija modela Realme 12 Pro+ će se izdvojiti svojim jedinstvenim dizajnom. Za razliku od standardne verzije, ovaj model će imati plavu kožu i zlatne detalje na stražnjem panelu. Interesantno je da takva verzija sata ne postoji u Rolexovoj kolekciji, pa će ova ograničena verzija mobitela imati poseban ekskluzivni izgled.

Takođe, značajna informacija je da će barem jedan od telefona u ovoj seriji imati periskopsku kameru, što je Realme otkrio u nekoliko teasera. Detalji o specifikacijama i funkcijama novih telefona se očekuju uskoro, pa prisutni ljubitelji tehnologije s nestrpljenjem očekuju više informacija o ovom izuzetnom partnerstvu.

FAQ:
Q: Sa kojom kompanijom je Realme udružio snage u razvoju nove serije mobitela?
A: Realme se udružio s kompanijom Rolex za razvoj nove serije mobitela.

Q: Šta čini posebnom posebnu verziju modela Realme 12 Pro+?
A: Posebna verzija modela Realme 12 Pro+ ima plavu kožu i zlatne detalje na stražnjem panelu, što je jedinstven dizajn koji ne postoji u kolekciji sata kompanije Rolex.

Q: Da li će novi telefoni imati periskopsku kameru?
A: Da, barem jedan od telefona u novoj seriji će imati periskopsku kameru.