*EN Вештачка интелигенција

Realme i Rolex ostvaruju partnerstvo za novu seriju mobilnih telefona

Summary

Realme, popularni proizvođač mobilnih telefona, najavio je skoro predstavljanje nove serije mobilnih telefona pod nazivom Realme 12 Pro. Tačni detalji o novoj seriji zasad nisu otkriveni, ali ono što ovu najavu čini posebnom je saradnja sa renomiranom kompanijom Rolex. Umesto […]

Realme i Rolex ostvaruju partnerstvo za novu seriju mobilnih telefona

Realme, popularni proizvođač mobilnih telefona, najavio je skoro predstavljanje nove serije mobilnih telefona pod nazivom Realme 12 Pro. Tačni detalji o novoj seriji zasad nisu otkriveni, ali ono što ovu najavu čini posebnom je saradnja sa renomiranom kompanijom Rolex.

Umesto da otkrije konkretne detalje o partnerstvu, Realme je koristio emotikon krune karakterističan za brend satova Rolex kako bi nagovijestio ovu izuzetnu saradnju. Očekuje se da će Realme 12 Pro+ biti posebna verzija ovog modela sa jedinstvenim dizajnom. Zanimljivo je da ovakav dizajn trenutno ne postoji u kolekciji satova Rolex, što čini ovu ograničenu verziju mobilnog telefona ekskluzivnom i jedinstvenom.

Još jedna zanimljiva informacija je da će barem jedan telefon u ovoj seriji imati periskopsku kameru, što je otkriveno u nekoliko teasera koje je objavio Realme. Fanovi tehnologije s nestrpljenjem očekuju detalje o specifikacijama i funkcijama novih telefona. Ovo partnerstvo sa Rolex-om izaziva veliku pažnju, a mnogi se pitaju kako će ta saradnja uticati na performanse i dizajn novih telefona.

FAQ:

P: Sa kojom kompanijom je Realme udružio snage u razvoju nove serije mobilnih telefona?
O: Realme je udružio snage sa kompanijom Rolex za razvoj nove serije mobilnih telefona.

P: Šta čini posebnu verziju modela Realme 12 Pro+?
O: Posebna verzija modela Realme 12 Pro+ ima plavu kožu i zlatne detalje na stražnjem panelu, što predstavlja jedinstven dizajn koji se ne može naći u kolekciji satova kompanije Rolex.

P: Da li će novi telefoni imati periskopsku kameru?
O: Da, barem jedan telefon u novoj seriji će imati periskopsku kameru.