*EN Вештачка интелигенција

Realme sarađuje sa kompanijom Rolex u razvoju nove serije mobilnih telefona

Summary

Realme, popularni proizvođač mobilnih telefona, najavio je uskoro predstavljanje nove serije mobilnih telefona pod nazivom Realme 12 Pro. Međutim, ono što čini ovu najavu posebnom je saradnja sa renomiranom kompanijom Rolex. Iako nisu otkriveni konkretni detalji o ovoj saradnji, Realme […]

Realme sarađuje sa kompanijom Rolex u razvoju nove serije mobilnih telefona

Realme, popularni proizvođač mobilnih telefona, najavio je uskoro predstavljanje nove serije mobilnih telefona pod nazivom Realme 12 Pro. Međutim, ono što čini ovu najavu posebnom je saradnja sa renomiranom kompanijom Rolex. Iako nisu otkriveni konkretni detalji o ovoj saradnji, Realme je koristio emotikon krune karakterističan za brend satova Rolex kako bi nagovijestio ovaj izuzetan partnerstvo.

Realme je već najavio saradnju sa poznatim dizajnerom luksuznih satova Ollivierom Saveom, čiji se rad veže za kompaniju Rolex. Očekuje se da posebna verzija modela Realme 12 Pro+ iznenadi svojim jedinstvenim dizajnom. Ovaj model će imati plavu kožu i zlatne detalje na stražnjem panelu. Interesantno je da takav dizajn trenutno ne postoji u kolekciji satova Rolex, što čini ovu ograničenu verziju mobitela ekskluzivnom i jedinstvenom.

Još jedna važna informacija je da će barem jedan telefon u ovoj seriji imati periskopsku kameru, što je Realme otkrio u nekoliko teasera. Detalji o specifikacijama i funkcijama novih telefona se očekuju uskoro, a ljubitelji tehnologije sa nestrpljenjem iščekuju više informacija o ovom izuzetnom partnerstvu.

FAQ:

P: Sa kojom kompanijom je Realme udružio snage u razvoju nove serije mobilnih telefona?

O: Realme se udružio sa kompanijom Rolex za razvoj nove serije mobilnih telefona.

P: Šta čini posebnu verziju modela Realme 12 Pro+?

O: Posebna verzija modela Realme 12 Pro+ ima plavu kožu i zlatne detalje na stražnjem panelu, što predstavlja jedinstven dizajn koji se ne može naći u kolekciji satova kompanije Rolex.

P: Da li će novi telefoni imati periskopsku kameru?

O: Da, barem jedan telefon u novoj seriji će imati periskopsku kameru.