*EN Вештачка интелигенција

Realme najavljuje lansiranje nove 12 Pro serije telefona za Indijsko tržište

Summary

Kompanija Realme je nedavno potvrdila da će lansirati svoju dugoočekivanu 12 Pro seriju telefona krajem januara. Međutim, umesto u Kini, kompanija je iznenadila tržište odlukom da premijerno predstavljanje održi u Indiji. Dok su poznate neke detalje o seriji, kao što […]

Realme najavljuje lansiranje nove 12 Pro serije telefona za Indijsko tržište

Kompanija Realme je nedavno potvrdila da će lansirati svoju dugoočekivanu 12 Pro seriju telefona krajem januara. Međutim, umesto u Kini, kompanija je iznenadila tržište odlukom da premijerno predstavljanje održi u Indiji.

Dok su poznate neke detalje o seriji, kao što je sofisticiran sistem kamera, o broju modela još uvek nema zvaničnih informacija. Ipak, Realme se hvali da će jedna od glavnih karakteristika ovih telefona biti kamera sa periskopskim telefoto sočivom, koja će obećavati izuzetan kvalitet fotografija.

Uzbuđenje oko nove serije telefona raste jer se kompanija udružila sa poznatim dizajnerom luksuznih satova, Olivijeom Saveom, kako bi kreirala jedinstven izgled ovih uređaja. Nadamo se da će njihova saradnja doneti inovativan i elegantan dizajn na tržište.

Realme je takođe objavio da će se 12 Pro serija pohvaliti glavnom kamerom koja koristi Sony IMX890 senzor sa 50 megapiksela. Telefoto kamera će biti opremljena OmniVision OV64B senzorom od 64 megapiksela, pružajući mogućnost digitalnog zuma do 120x. Ono što je posebno značajno je 3x optički zum u portretnom modu sa žižnom daljinom od 71 milimetar.

Uz glavnu i telefoto kameru, Realme 12 Pro serija će sadržati i ultraširoku kameru, koja će omogućiti korisnicima da bez gubitaka u kvalitetu zumiraju na različitim nivoima, što će pružiti vrhunsko iskustvo fotografisanja.

Dok se datum lansiranja približava, Realme obećava da će u narednim danima objavljivati dodatne informacije o karakteristikama novih telefona. Budite sigurni da ćemo pratiti i izveštavati o svim novostima i detaljima vezanim za ovu seriju telefona.

FAQ

  • Koje su glavne karakteristike Realme 12 Pro serije telefona?
  • Jedna od glavnih karakteristika je kamera sa periskopskim telefoto sočivom koja obećava izuzetan kvalitet fotografija. Takođe, serija će imati glavnu kameru sa Sony IMX890 senzorom od 50 megapiksela i telefoto kameru sa OmniVision OV64B senzorom od 64 megapiksela.
  • Kada će biti premijerno predstavljanje novih telefona?
  • Realme je zakazao premijerno predstavljanje za 29. januar.
  • Gde će se premijerno predstavljanje održati?
  • Umesto u Kini, premijerno predstavljanje će se održati u Indiji.