*EN Вештачка интелигенција

realme najavljuje revolucionarnu tehnologiju kamere za realme 12 Pro seriju

Summary

Realme, pionir u industriji pametnih telefona, najavio je na prestižnom događaju u Las Vegasu da će realme 12 Pro serija imati vodeći periskop telefoto objektiv. Ova inovativna tehnologija će omogućiti korisnicima visok nivo zooma na tankim telefonima, čime će realme […]

realme najavljuje revolucionarnu tehnologiju kamere za realme 12 Pro seriju

Realme, pionir u industriji pametnih telefona, najavio je na prestižnom događaju u Las Vegasu da će realme 12 Pro serija imati vodeći periskop telefoto objektiv. Ova inovativna tehnologija će omogućiti korisnicima visok nivo zooma na tankim telefonima, čime će realme 12 Pro postati lider u obradi slika u svojoj kategoriji.

Realme je osnažen prepoznavanjem preferencija mladih korisnika i njihove želje za telefoto objektivom sa većim zoomom. Periskop telefoto tehnologija je najbolje rešenje za ovo, ali je obično rezervisana za flegšip telefone zbog tehničkih izazova i visokih troškova. Međutim, realme je uspeo da premosti tu prazninu i učini periskop telefoto tehnologiju dostupnom širokoj publici mladih korisnika.

realme 12 Pro serija će nuditi najbolji periskop telefoto objektiv u svojoj klasi, sa 3X zumom i portretnim režimom koji će rezultirati prirodnim i detaljnim portretima. Takođe će biti moguće postići digitalni zum do 120X, što je impresivan nivo za pametne telefone.

Osim napredne periskop telefoto tehnologije, realme 12 Pro serija će se pohvaliti i senzorom nove generacije i velikim senzorom za glavnu kameru. To će omogućiti jasnije i stabilnije noćno snimanje, kao i odlične rezultate u svim uslovima osvetljenja.

Pored toga, realme je uspostavio partnerstvo sa poznatim dizajnerom luksuznih satova, Ollivierom Saveom, kako bi postigao elegantan i sofisticiran dizajn za realme 12 Pro seriju. Ovo partnerstvo će podići brend na nove visine luksuza i sofisticiranosti.

realme je takođe najavio svoje novo pozicioniranje kao tehnološki brend koji bolje razume mlade korisnike. Ova promena u fokusu će omogućiti realmeu da pruži tehnološka iskustva koja prevazilaze očekivanja, a dugoročni rast i visok kvalitet su prioriteti kompanije.

Realme 12 Pro serija će biti globalno lansirana u januaru i predstavljaće veliki korak napred u realmeovom putu rebrendiranja. Sa vodećom periskop telefoto kamerom i luksuznim dizajnom, realme 12 Pro će zadovoljiti potrebe mladih korisnika i pružiti im napredno iskustvo fotografisanja.

FAQ

1. Koja je glavna karakteristika realme 12 Pro serije?

Realme 12 Pro serija će imati vodeći periskop telefoto objektiv, što će omogućiti visok nivo zooma na tankom telefonu, što je inovacija u ovoj kategoriji.

2. Kada će biti globalno lansirana realme 12 Pro serija?

Realme 12 Pro serija će biti globalno lansirana u januaru.

3. Koje su prednosti periskop telefoto objektiva?

Periskop telefoto objektiv omogućava veći zoom, jasnije noćno snimanje i stvaranje prirodnih i detaljnih portreta.

4. Kakav će dizajn imati realme 12 Pro serija?

Realme je sarađivao sa poznatim dizajnerom luksuznih satova, Ollivierom Saveom, kako bi postigao elegantan i sofisticiran dizajn za realme 12 Pro seriju.

5. Koji je novi fokus realme brenda?

Realme je prepoznao mlade korisnike kao svoju ciljnu grupu i fokusira se na razumevanje njihovih potreba, pružajući im tehnološka iskustva koja prevazilaze očekivanja.