*EN Вештачка интелигенција

Realme najavljuje povratak GT serije i lansiranje nove Note serije

Summary

Realme, jedan od najbrže rastućih globalnih brendova pametnih telefona, objavio je svoju strategiju proizvoda za 2024. godinu. Nakon uspešnog rebrendinga početkom januara, kompanija će se usredsrediti na širenje svog portfolija proizvoda, pokrivajući kako premijum, tako i početni segment tržišta. Jedno […]

Realme najavljuje povratak GT serije i lansiranje nove Note serije

Realme, jedan od najbrže rastućih globalnih brendova pametnih telefona, objavio je svoju strategiju proizvoda za 2024. godinu. Nakon uspešnog rebrendinga početkom januara, kompanija će se usredsrediti na širenje svog portfolija proizvoda, pokrivajući kako premijum, tako i početni segment tržišta.

Jedno od najvažnijih obećanja kompanije je povratak GT serije na strana tržišta. Ova serija će predstavljati realmeovu težnju ka naprednoj tehnologiji u flegšip segmentu. Osim toga, brend će lansirati potpuno novu Note seriju, koja će naglasiti njihovu posvećenost izvrsnosti u početnom segmentu tržišta pametnih telefona.

Umesto citiranja iz otvorenog pisma izvršnog direktora Sky Li-ja, možemo izjaviti da je lansiranje Note serije za realme mnogo više od običnog predstavljanja proizvoda. To je njihov odgovor na izazove budućnosti i pokazatelj njihovog verovanja da tehnologija treba biti dostupna širokom spektru korisnika. Za realme, njihovi proizvodi predstavljaju ostvarenje snova.

Realme je u proteklih pet godina ostvario izuzetne performanse na svetskom tržištu pametnih telefona, ali sa povratkom GT serije i lansiranjem Note serije, kompanija je spremna da još više napreduje. Njihova nova strategija „Proširenje od vrha do dna“ ima za cilj povećanje tržišnog udela i učvršćivanje pozicije kao jednog od vodećih globalnih brendova.

Ovaj korak ka lansiranju nove Note serije predstavlja prvo ulaganje kompanije realme u početni segment pametnih telefona i dopunjuje njihov portfolio proizvoda u različitim cenovnim rangovima.

Dok sprovode svoju strategiju „Proširenje od vrha do dna“, realme se fokusira na stvaranje izvanrednih proizvoda koji će postavljati trendove kako na tržištu visokih cena, tako i u početnom segmentu. Uvereni su da su izvanredni proizvodi ključ za prevazilaženje izazova i da će obezbediti nezaboravno tehnološko iskustvo svojim korisnicima širom sveta.

Česta pitanja (FAQ):

1. Koje je obećanje kompanije Realme za 2024. godinu?
– Obećanje kompanije Realme za 2024. godinu je širenje svog portfolija proizvoda kako bi pokrivali premijum i početni segment tržišta.

2. Koji je povratak GT serije?
– Povratak GT serije predstavlja Realmeovu težnju ka naprednoj tehnologiji u flegšip segmentu pametnih telefona.

3. Šta je Note serija?
– Note serija je potpuno nova serija pametnih telefona koja će naglasiti Realmeovu posvećenost izvrsnosti u početnom segmentu tržišta.

4. Koja je nova strategija kompanije Realme?
– Nova strategija kompanije Realme je „Proširenje od vrha do dna“, koja ima za cilj povećanje tržišnog udela i učvršćivanje pozicije kao jednog od vodećih globalnih brendova.

Ključni pojmovi:

– Pametni telefoni – Mobilni telefoni koji imaju napredne mogućnosti kao što su internet pristup, aplikacije, digitalna kamera itd.
– GT serija – Serija pametnih telefona kompanije Realme koja se fokusira na naprednu tehnologiju u flegšip segmentu.
– Note serija – Potpuno nova serija pametnih telefona kompanije Realme koja naglašava izvrsnost u početnom segmentu tržišta.
– Portfelj proizvoda – Svi proizvodi koji su dostupni određenoj kompaniji.
– Rebranding – Proces promene izgleda, imena ili identiteta proizvoda ili kompanije radi osvežavanja ili poboljšanja njihovog tržišnog položaja.

Sugestije za srodne linkove:
1. realme.com
2. realme.com/rs/7
3. realme.com/rs/8