*EN Вештачка интелигенција

Realme najavljuje saradnju sa Rolex-om za novu seriju mobilnih telefona

Summary

Realme, popularni proizvođač mobilnih telefona, sprema se da iznenadi svoje obožavaoce sa skorim predstavljanjem nove serije mobilnih telefona pod nazivom Realme 12 Pro. Iako konkretni detalji o ovoj seriji još uvek nisu otkriveni, jedna najava čini je izuzetno privlačnom – […]

Realme najavljuje saradnju sa Rolex-om za novu seriju mobilnih telefona

Realme, popularni proizvođač mobilnih telefona, sprema se da iznenadi svoje obožavaoce sa skorim predstavljanjem nove serije mobilnih telefona pod nazivom Realme 12 Pro. Iako konkretni detalji o ovoj seriji još uvek nisu otkriveni, jedna najava čini je izuzetno privlačnom – saradnja sa renomiranom kompanijom Rolex.

Umesto da iznese konkretne detalje o ovoj saradnji, Realme je odlučio da emotikonom krune karakterističanom za brend satova Rolex nagovesti njihovu posebnu partnerstvo. Svi u nestrpljenju očekuju da će Realme 12 Pro+ biti posebna verzija ovog modela sa jedinstvenim dizajnom.

Ono što čini ovu saradnju još interesantnijom jeste saznanje da ovakav dizajn trenutno ne postoji u kolekciji satova Rolex, čime se ova ograničena verzija mobilnog telefona čini ekskluzivnom i jedinstvenom. Ovo će definitivno biti razlog za slavlje za sve ljubitelje sopstveničkih i prestižnih detalja.

Dodatno, Realme je otkrio da će najmanje jedan telefon iz nove serije imati periskopsku kameru, što dodatno intrigira tech fanove. Detalji o specifikacijama i funkcijama novih telefona još uvek nisu otkriveni, ali ovo partnerstvo sa Rolex-om izaziva veliku pažnju u industriji, a mnogi se pitaju kako će ova saradnja uticati na performanse i dizajn novih telefona.

Pitanja i odgovori:

Sa kojom renomiranom kompanijom je Realme udružio snage u razvoju nove serije mobilnih telefona?

Realme je udružio snage sa kompanijom Rolex za razvoj nove serije mobilnih telefona.

Šta čini posebnu verziju modela Realme 12 Pro+?

Posebna verzija modela Realme 12 Pro+ ima plavu kožu i zlatne detalje na stražnjem panelu, što predstavlja jedinstven dizajn koji se ne može naći u kolekciji satova kompanije Rolex.

Da li će novi telefoni imati periskopsku kameru?

Da, barem jedan telefon u novoj seriji će imati periskopsku kameru.