*EN Вештачка интелигенција

Novi Realme GT Neo 6: Pristupačni Premijum Telefon sa Snapdragon 8 Gen 2 Čipom

Summary

Nedavno su se pojavile glasine o novom uređaju kompanije Realme – Realme GT Neo 6. Ovaj telefon se očekuje da bude pristupačan, ali sa kvalitetnim premijum karakteristikama. Umesto Snapdragon 8 Gen 2 čipa, prelazimo na opisivanje telefona kao „telefon koji […]

Novi Realme GT Neo 6: Pristupačni Premijum Telefon sa Snapdragon 8 Gen 2 Čipom

Nedavno su se pojavile glasine o novom uređaju kompanije Realme – Realme GT Neo 6. Ovaj telefon se očekuje da bude pristupačan, ali sa kvalitetnim premijum karakteristikama. Umesto Snapdragon 8 Gen 2 čipa, prelazimo na opisivanje telefona kao „telefon koji se ističe po moćnom procesoru“.

Kompanija Realme je već poznata po svojim uređajima koji su dostupni samo na kineskom tržištu, pa se postavlja pitanje da li će GT Neo 6 biti drugačiji. Ali sa izjavom insajdera Digital Chat Stationa na platformi Weibo u vezi ovog telefona, možemo očekivati da GT Neo 6 nastavi trend „obaranja cena“ sa impresivnim „perifernim dodacima“.

Iako su još uvek špekulacije, očekuje se da će se Realme GT Neo 6 pojaviti na tržištu krajem februara 2024. godine. Ako se cena od oko 280 dolara pokaže tačnom, to će svakako biti impresivan potez kompanije, budući da će GT Neo 6 biti najpristupačniji telefon koji poseduje Snapdragon 8 Gen 2 čip.

Ipak, ostaje otvoreno pitanje kako će korisnici izvan Kine moći da dođu do ovog telefona. Da li će biti dostupan na lokalnim tržištima ili će se moći naručiti samo putem online prodavnica? Ta informacija još uvek nije poznata.

Sa niskom cenom i impresivnim specifikacijama, Realme GT Neo 6 svakako ima potencijal da se izbori sa konkurencijom. Jedva čekamo da vidimo kako će se ovaj telefon izboriti na tržištu i koliko će korisnika privući svojim premijum karakteristikama.