*EN Вештачка интелигенција

Realme donosi inovativnu Note liniju proizvoda

Summary

Kineska kompanija Realme najavljuje uvođenje nove Note linije proizvoda, koja će se pridružiti postojećim serijama uređaja. Ovaj potez je otkriven putem Twitter naloga osnivača i izvršnog direktora kompanije. Iako su detalji još uvek skriveni, procurele informacije otkrivaju da će Realme […]

Realme donosi inovativnu Note liniju proizvoda

Kineska kompanija Realme najavljuje uvođenje nove Note linije proizvoda, koja će se pridružiti postojećim serijama uređaja. Ovaj potez je otkriven putem Twitter naloga osnivača i izvršnog direktora kompanije. Iako su detalji još uvek skriveni, procurele informacije otkrivaju da će Realme Note 1 biti namenjen konkurenciji sa Infinix Note 30 i Redmi Note 13 serijama.

Nova serija se očekuje uskoro, prema zvaničnim najavama, a izvori tvrde da će se to desiti već do kraja meseca. Prvi uređaj u ovoj liniji će imati impresivan OLED ekran dijagonale 6,67 inča sa Full HD+ rezolucijom, kao i osvežavanjem od 120 Hz. Pored toga, ispod ekrana će se nalaziti skener otiska prsta, dok će prednju kameru činiti navodno 16 MP senzor.

Kada su u pitanju kamere, na zadnjoj strani telefona će se nalaziti tri kamere: glavna kamera sa 108 MP, uz osam i dva megapiksela na pratećim kamerama. Informacije su potkrepljene fotografijama uređaja koje su procurele na internetu. Telefon će biti pokretan MediaTek Dimensity 7050 čipsetom, a baterija će imati kapacitet od 5000 mAh sa podrškom za brzo žično punjenje od 67 W.

Sve ove specifikacije ukazuju na to da će Realme Note 1 predstavljati alternativu za model Realme 11 Pro+, sa dodatnom kamerom. To znači da će ovaj telefon verovatno pokušati da popuni prazninu između modela 11 Pro i 11 Pro+ na zasićenom segmentu srednjeg tržišta, nudeći kompromis potrošačima koji ne žele da izdvoje novac za naprednij model.

Dalje spekulacije ukazuju na mogućnost da se model 11 Pro pozicionira kao pristupačnija alternativa za model 12 Pro, koji će biti predstavljen kasnije ovog meseca. Sačekajmo zvaničnu objavu kako bismo saznali prave namere kompanije Realme i njene nove Note linije. Ovo je zanimljiv korak za kompaniju, s obzirom da nekoliko drugih brendova takođe koristi „Note“ kao deo imena svojih proizvoda, uključujući Samsung, Xiaomi, Vivo, Lenovo, Infinix, Meizu i Ulefone.

FAQ:
Q: Šta je Note linija proizvoda kompanije Realme?
A: Note linija proizvoda kompanije Realme predstavlja novu seriju uređaja koja se pridružuje postojećim serijama ovog proizvođača.

Q: Koji uređaji će biti deo Note linije?
A: Prvi uređaj u Note liniji će biti Realme Note 1. Detalji o ostalim uređajima još uvek nisu poznati.

Q: Koje specifikacije će imati Realme Note 1?
A: Realme Note 1 će imati OLED ekran dijagonale 6,67 inča sa Full HD+ rezolucijom i osvežavanjem od 120 Hz. Takođe će imati tri kamere na zadnjoj strani, sa glavnom kamerom od 108 MP. Telefon će biti pokretan MediaTek Dimensity 7050 čipsetom i imaće bateriju kapaciteta 5000 mAh sa podrškom za brzo punjenje od 67 W.

Q: Koji je cilj Realme Note 1 telefona?
A: Realme Note 1 će se takmičiti sa Infinix Note 30 i Redmi Note 13 serijama, nudeći konkurenciju u srednjem segmentu tržišta pametnih telefona koje karakterišu OLED ekran i velika baterija sa brzim punjenjem.