*EN Вештачка интелигенција

Realme najavljuje vodeće periskopsko telefoto sočivo za Realme 12 Pro seriju telefona

Summary

Realme, kompanija koja se smatra najbrže rastućim brendom pametnih telefona širom sveta, nedavno je održala događaj u Las Vegasu gde je najavljeno da će njihova nadolazeća Realme 12 Pro serija posedovati vodeće periskopsko telefoto sočivo. Ova serija telefona ima potencijal […]

Realme najavljuje vodeće periskopsko telefoto sočivo za Realme 12 Pro seriju telefona

Realme, kompanija koja se smatra najbrže rastućim brendom pametnih telefona širom sveta, nedavno je održala događaj u Las Vegasu gde je najavljeno da će njihova nadolazeća Realme 12 Pro serija posedovati vodeće periskopsko telefoto sočivo. Ova serija telefona ima potencijal da postane vodeći telefon u svojoj kategoriji kada se radi o obradi slika.

Realme je počeo novu „godinu fotografije“ sa nadogradnjom svog prvog uređaja u ovoj godini, C67. Ovaj telefon donosi moćne nadogradnje u odnosu na prethodni model C55 i uskoro će biti lansiran u Evropi.

Kompanija je nedavno najavila da će 2024. godina biti godina rebrendiranja, obuhvatajući i novi slogan „Make it real“. Realme se pozicionirao kao tehnološki brend koji bolje razume potrebe i želje mladih korisnika.

Realme je prepoznao da mladi korisnici žele telefoto sočiva sa visokim nivoom zumiranja na svojim tankim telefonima. Periskopsko telefoto sočivo je postala neophodna tehnologija kako bi se omogućili visoki nivoi zuma na ovakvim uređajima. Međutim, ova tehnologija je dosad bila rezervisana za flegšip telefone zbog tehničkih izazova i visokih troškova. Realme je odlučio da premosti ovu prazninu i omogući široj publici mladih korisnika pristup vodećoj periskopskoj telefoto tehnologiji.

Realme 12 Pro serija telefona će usvojiti vodeći pristup periskopskom telefotu, integrišući vodeću veličinu senzora, platformu visokih performansi i napredni algoritam za postizanje superiorne performanse snimanja. Ova serija će unaprediti jasnoću i stabilnost noćnih fotografija, posedovati 3X portretni režim sa zlatnom žižnom daljinom od 71 mm i omogućiti digitalni zum do 120X.

Realme 12 Pro serija će takođe doneti najveće periskopsko telefoto sočivo na tržištu, sa flegšip senzorom OV64B. Glavna kamera će imati Sony IMX890 OIS senzor, a veliki senzor od 1/1,56 inča, žižna daljina od 24 mm i otvor blende f/1,8 će omogućiti odlične rezultate u noćnoj fotografiji.

Realme je takođe sarađivao sa poznatim dizajnerom luksuznih satova, Ollivier Saveom, kako bi kreirao luksuzan dizajn za Realme 12 Pro seriju. Njegova stručnost je odigrala ključnu ulogu u podizanju sofisticiranosti ovog telefona na nove visine.

Sa novim sloganom „Make it real“, Realme je jasno istakao da je fokusiran na mlade korisnike i da želi da pruži tehnološka iskustva koja prevazilaze njihova očekivanja. Realme 12 Pro serija telefona će biti globalno lansirana u januaru kao deo njihove strategije rebrendiranja. Ova serija će doneti vodeće periskopsko telefoto sočivo i luksuzan dizajn, zadovoljavajući potrebe mladih korisnika širom sveta.

FAQ

Što je periskopsko telefoto sočivo?

Periskopsko telefoto sočivo je vrsta sočiva koja omogućava visoki nivo zumiranja na tankim pametnim telefonima. Ova tehnologija koristi poseban sistem ogledala i prizmi kako bi povećala mogućnosti zumiranja.

Kako Realme 12 Pro serija poboljšava fotografije u noćnim uslovima?

Realme 12 Pro serija telefona ima napredne funkcije za snimanje noćnih fotografija. Sa velikim senzorom i otvorom blende f/1,8, ovi telefoni omogućavaju više svetla da dospe do senzora, čime se poboljšava kvalitet fotografija u uslovima slabog osvetljenja.

Ko je Ollivier Saveo i zašto je važan za Realme 12 Pro seriju?

Ollivier Saveo je poznati dizajner luksuznih satova i ima bogato iskustvo u radu sa prestižnim brendovima. Njegova saradnja sa Realme brendom donosi luksuzan dizajn za Realme 12 Pro seriju telefona, podižući sofisticiranost ovih uređaja na visoki nivo.

Kako će Realme rebrendirati brend u narednim godinama?

Realme planira rebrendiranje brenda tokom 2024. godine. Ovo uključuje promociju novog slogana „Make it real“ i fokusiranje na razumevanje potreba i želja mladih korisnika. Kompanija će se takođe usredsrediti na reputaciju, održivost i dugoročni angažman korisnika kako bi postigla dugoročni rast visokog kvaliteta.