*EN Вештачка интелигенција

Zhaoxin predstavlja novu generaciju servera za domaće tržište

Summary

Kineski proizvođač čipova, Zhaoxin, nedavno je lansirao svoje najnovije serverske rešenje namenjeno domaćem tržištu. Nova generacija servera donosi značajna unapređenja i konkurenciju na tržištu servera. Novi server, nazvan R3210 Z11, koristi procesore iz serije Kaisheng KH-40000, koji su zasnovani na […]

Zhaoxin predstavlja novu generaciju servera za domaće tržište

Kineski proizvođač čipova, Zhaoxin, nedavno je lansirao svoje najnovije serverske rešenje namenjeno domaćem tržištu. Nova generacija servera donosi značajna unapređenja i konkurenciju na tržištu servera.

Novi server, nazvan R3210 Z11, koristi procesore iz serije Kaisheng KH-40000, koji su zasnovani na unapređenoj mikroarhitekturi Yonfeng. Ovi procesori poseduju visoku referentnu i radnu frekvenciju, kao i 64 MB keš memorije. Sa podrškom za x86 instrukcijski set, ovi procesori su kompatibilni sa različitim aplikacijama i pružaju visok nivo performansi.

Server R3210 Z11 ima proširenu kompatibilnost koja omogućava montažu 32 DDR4 modula i šest PCIe slotova. Iako je ovo manji broj od konkurencije, za domaće tržište u uslovima sankcija, predstavlja značajno postignuće.

Primenom ovih novih servera, kompanija Zhaoxin cilja različite industrije kao što su bezbednost, zdravstvo i socijalne usluge. Njihov dizajn je prilagođen raznim potrebama i obezbeđuje pouzdan rad.

Uz lansiranje servera R3210 Z11, kompanija UDH je takođe najavila svoje 2U serversko rešenje, XRS302, koje takođe koristi procesore iz serije Kaisheng KH-40000. Ova dualna konfiguracija sa 32 CPU jezgra pruža visoku računarsku snagu.

Sve u svemu, lansiranje novih serverskih rešenja kineske kompanije Zhaoxin predstavlja značajan korak napred u razvoju domaće tehnološke industrije. Sa konkurentnim performansama, kompatibilnošću i pouzdanošću, ovi serveri otvaraju prostor za veću konkurenciju na tržištu i pomažu Kini da postane globalni igrač u oblasti tehnologije.

Često postavljana pitanja

Šta je Zhaoxin KH-40000 CPU?

Zhaoxin KH-40000 CPU je procesor koji je razvila kineska kompanija Zhaoxin. On je zasnovan na unapređenoj mikroarhitekturi Yongfeng i poseduje visoku radnu frekvenciju i keš memoriju od 64 MB. Ovaj procesor je kompatibilan sa x86 instrukcijskim setom i pruža visoke performanse u različitim aplikacijama.

Zašto je server R3210 Z11 značajan?

Server R3210 Z11 je značajan jer predstavlja najnoviju generaciju serverskih rešenja kineske kompanije Zhaoxin. On donosi unapređene performanse i kompatibilnost, omogućavajući montažu 32 DDR4 modula i šest PCIe slotova. Ovaj server je prilagođen za različite industrije i obezbeđuje pouzdan rad.

Koje su prednosti kineskih serverskih rešenja?

Kineska serverska rešenja, kao što je server R3210 Z11 kompanije Zhaoxin, imaju nekoliko prednosti. One pružaju konkurenciju na tržištu servera, sa visokim performansama i kompatibilnošću. Takođe, ova rešenja su dizajnirana sa ciljem zadovoljenja različitih industrijskih potreba, kao što su bezbednost, zdravstvo i socijalne usluge.