*EN Вештачка интелигенција

LG Electronics predstavlja revolucionarne OLED gejming monitore

Summary

Kompanija LG Electronics je najavila lansiranje najnovijih modela UltraGear OLED monitora koji su dizajnirani kako bi pružili besprekorno gejming iskustvo. Javnost će biti u mogućnosti da vidi ove neverovatne monitore koji predstavljaju vrhunac tehnologije u ovoj oblasti. Prvi model koji […]

LG Electronics predstavlja revolucionarne OLED gejming monitore

Kompanija LG Electronics je najavila lansiranje najnovijih modela UltraGear OLED monitora koji su dizajnirani kako bi pružili besprekorno gejming iskustvo. Javnost će biti u mogućnosti da vidi ove neverovatne monitore koji predstavljaju vrhunac tehnologije u ovoj oblasti.

Prvi model koji će biti predstavljen je 32GS95UE, gejming monitor od 32 inča. Ovaj monitor impresionira svojim refresh rate-om od 240Hz i ultra-brzim GtG (Gray-to-Gray) vremenom odziva od samo 0.03 milisekunde. Pored toga, dolazi i sa inovativnom funkcijom nazvanom Dual-Hz, koja omogućava korisnicima da jednim klikom promene rezoluciju ekrana u zavisnosti od vrste video igre. Ovaj monitor takođe ima zadivljujući dizajn koji uključuje zakrivljenu površinu ekrana i tehnologiju za kreiranje prodornog zvuka.

Osim modela 32GS95UE, biće predstavljena i dva modela sa ultra zakrivljenim ekranom od 39 (39GS95QE) i 34 (34GS95QE) inča, koja su već osvojila nagradu za inovaciju na CES 2024. Ovi monitori donose intenzivnije iskustvo gejminga zahvaljujući svojim zakrivljenim ekranima, visokoj rezoluciji i impresivnom refresh rate-u. Takođe, svi monitori iz ove linije imaju moderni dizajn sa zaobljenom površinom ekrana, što doprinosi njihovoj estetici. Dodatna prednost je jednostavna montaža i ergonomski dizajn postolja koje zauzima manje prostora.

Nova postava LG UltraGear OLED gejming monitora takođe uključuje modele od 45 i 27 inča (45GS95QE, 45GS96QB i 27GS95QE) koji pružaju izvanredno gejming iskustvo. Svi modeli imaju visoke refresh rate-ove, brza vremena odziva i izuzetnu kvalitetu slike. Takođe, ekrani ovih monitora emituju sliku sa odličnom osvetljenošću i dubokom crnom, što omogućava više detalja u mračnim gejming scenama.

Nova postava monitora kompanije LG pruža gejmerima intenzivnije i realističnije iskustvo, pomažući im da se potpuno urone u svet igara. Ovi monitori su rezultat revolucionarnih tehnologija i inovativnog dizajna koji će sigurno zadovoljiti i najzahtevnije korisnike.

FAQ:

Q: Šta omogućava Dual-Hz funkcija na LG UltraGear monitorima?
A: Dual-Hz funkcija omogućava korisnicima da jednim klikom promene rezoluciju ekrana i brzinu osvežavanja u skladu sa vrstom igre.

Q: Koji modeli UltraGear OLED monitora će biti predstavljeni?
A: Kompanija LG će predstaviti modele 32GS95UE, 39GS95QE, 34GS95QE, 45GS95QE, 45GS96QB i 27GS95QE.

Q: Kakav je dizajn ovih monitora?
A: Monitori imaju moderni dizajn sa zaobljenom površinom ekrana i ergonomskim postoljem koje zauzima manje prostora.

Q: Šta je posebno kod OLED tehnologije?
A: OLED tehnologija omogućava impresivne boje, beskrajni kontrast i omogućava da se prikaz podigne na potpuno novi nivo.

Q: Koji monitor je dobitnik nagrade za inovaciju na CES-u?
A: Model od 39 inča (39GS95QE) je osvojio nagradu za inovaciju na CES-u.