*EN Вештачка интелигенција

Promene u dizajnu Google Pixel 9 serije telefona

Summary

Google je nedavno najavio lansiranje svoje najnovije serije telefona, Pixel 9 i Pixel 9 Pro, koji će se očekivati za osam ili devet meseci. Međutim, već sada su procurele informacije o njihovom izgledu. Renderi koji su objavljeni na sajtovima 91mobiles […]

Promene u dizajnu Google Pixel 9 serije telefona

Google je nedavno najavio lansiranje svoje najnovije serije telefona, Pixel 9 i Pixel 9 Pro, koji će se očekivati za osam ili devet meseci. Međutim, već sada su procurele informacije o njihovom izgledu.

Renderi koji su objavljeni na sajtovima 91mobiles i MySmartPrice, zasnovani na informacijama koje je obezbedio OnLeaks, otkrivaju dve najveće promene u dizajnu Pixel 9 telefona.

Pixel 9 će biti manji model u seriji i imaće ravne ivice i poleđinu, što je promena u odnosu na prethodne modele. Dimenzije ovog modela će iznositi 152,9 x 71,9 x 8,5 mm, a ekran će biti dijagonale 6,1 inča sa selfi kamerom smeštenom u izrezu u sredini gornjeg dela ekrana. Sistem kamera će se nalaziti na ostrvu koje se izdiže 3,5 mm iznad kućišta.

Druga velika promena se odnosi na sistem kamera. Umesto dvostrukih kamera, Pixel 9 će imati sistem trostrukih kamera, u koji će biti dodat telefoto modul. Još uvek nisu objavljene sve informacije o senzorima ovog sistema.

Pixel 9 Pro, sa druge strane, će doneti sve ove promene u dizajnu, ali će biti veći model sa dimenzijama 162,7 x 76,6 x 8,5 mm i ekranom dijagonale 6,5 inča.

Informacije o sistemu kamera na Pixel 9 Pro modelu još uvek su ograničene, ali se spekuliše da će imati periskopski modul i da će glavna kamera imati promenljivi otvor blende.

Iako su ove informacije još uvek nezvanične, moguće je da će se ovakav izgled i promene zaista naći u Pixel 9 seriji telefona.

Često postavljana pitanja (FAQ):

1. Koji su najnoviji telefoni koje je Google najavio?
– Google je najavio Pixel 9 i Pixel 9 Pro telefone.

2. Kada se očekuje da će ovi telefoni biti dostupni?
– Telefon se očekuje za osam ili devet meseci.

3. Kako će izgledati Pixel 9 telefon?
– Pixel 9 će biti manji model sa ravnom ivicom i poleđinom. Dimenzije će biti 152,9 x 71,9 x 8,5 mm, a ekran će biti dijagonale 6,1 inča. Sistem kamera će se nalaziti na izdignutom ostrvu.

4. Koje su karakteristike Pixel 9 Pro telefona?
– Pixel 9 Pro će takođe imati ravnu ivicu i poleđinu, ali će biti veći model sa dimenzijama 162,7 x 76,6 x 8,5 mm i ekranom dijagonale 6,5 inča. Detalji o sistemu kamera još uvek su ograničeni.

5. Kakve promene su napravljene na kameri Pixel 9 telefona?
– Pixel 9 će imati sistem trostrukih kamera, uključujući dodatni telefoto modul. Detalji o senzorima još uvek nisu objavljeni.

6. Koje promene se očekuju na Pixel 9 Pro kameri?
– Informacije o sistemu kamera na Pixel 9 Pro modelu su ograničene, ali se spekuliše da će imati periskopski modul i da će glavna kamera imati promenljivi otvor blende.

Definicije:

– Pixel 9: Najnoviji model telefona kompanije Google, koji dolazi sa novim dizajnom i poboljšanim kamerama.
– Pixel 9 Pro: Napredniji model telefona Pixel 9 serije, sa dodatnim funkcijama i većim ekranom.
– Telefoto modul: Kamera sa optičkim zumom koji omogućava korisnicima da snimaju udaljene objekte.
– Otvor blende: Fizička otvor na kameri koji kontroliše količinu svetla koja ulazi i utiče na dubinsku oštrinu slike.
– Senzori: Komponente u kameri koje skupljaju svetlo i informacije o slici.

Predloženi linkovi:
Google Store
Google Pixel Phones