*EN Вештачка интелигенција

Predstavljanje nove serije Galaxy S24: Cene i specifikacije

Summary

Premijera nove serije Galaxy S24 telefona kompanije Samsung zakazana je za 17. januar. Sa tri nova modela, ova serija predstavlja pojačanje Samsungovog portfolija. Dok se detalji o specifikacijama polako pojavljuju, najnovija nagađanja su vezana za cene ovih uređaja. Prema informacijama […]

Predstavljanje nove serije Galaxy S24: Cene i specifikacije

Premijera nove serije Galaxy S24 telefona kompanije Samsung zakazana je za 17. januar. Sa tri nova modela, ova serija predstavlja pojačanje Samsungovog portfolija. Dok se detalji o specifikacijama polako pojavljuju, najnovija nagađanja su vezana za cene ovih uređaja.

Prema informacijama koje su procurile iz Južne Koreje, Galaxy S24 i S24+ modeli će biti nešto jeftiniji u odnosu na prethodnu S23 seriju, dok će cena Ultra modela biti neznatno viša. Ovo znači da će Samsung korisnicima ponuditi napredne funkcionalnosti po pristupačnijoj ceni.

Novi Galaxy S24 telefoni će se odlikovati vrhunskim specifikacijama. Očekuje se da će imati moćne procesore, kapacitivne baterije koje pružaju dugotrajnu autonomiju, poboljšane kamere koje će omogućiti izuzetno kvalitetne fotografije i video zapise, kao i visokokvalitetne ekrane sa fluidnim osvežavanjem.

Pored toga, Galaxy S24 serija će doneti nadogradnje na softveru, pružajući korisnicima intuitivno korisničko iskustvo i brži pristup aplikacijama. Samsung takođe nastoji da unapredi sigurnosne karakteristike svojih telefona, pružajući zaštitu privatnosti i ličnih podataka korisnika.

Uz Galaxy S24 seriju, Samsung se oslanja na svoju inovativnost i iskustvo u proizvodnji vrhunskih pametnih telefona. Ovi modeli će biti dostupni u raznim bojama i memoriji, kako bi korisnici mogli da pronađu telefon koji najbolje odgovara njihovim potrebama.

FAQ

 1. Kada će biti predstavljena nova serija Galaxy S24 telefona?
  Nova serija Galaxy S24 telefona će biti predstavljena 17. januara.
 2. Koje su cene Galaxy S24 telefona?
  Prema najnovijim nagađanjima, Galaxy S24 i S24+ modeli će biti jeftiniji u odnosu na prethodnu seriju, dok će cena Ultra modela biti neznatno viša.
 3. Koje specifikacije možemo očekivati?
  Očekuje se da će Galaxy S24 serija imati moćne procesore, kapacitivne baterije, poboljšane kamere i visokokvalitetne ekrane sa fluidnim osvežavanjem.
 4. Kakve su nadogradnje u softveru?
  Samsung će unaprediti softver svojih telefona kako bi pružio korisnicima intuitivno korisničko iskustvo i brži pristup aplikacijama.
 5. Kako Samsung brine o sigurnosti?
  Samsung nastoji da unapredi sigurnosne karakteristike svojih telefona kako bi pružio zaštitu privatnosti i ličnih podataka korisnika.