*EN Вештачка интелигенција

Novi detalji o nadolazećim Samsung Galaxy S24 telefonima

Summary

Izvor: Twitter / @DavidMa05368498 Najnovija procurela tabela specifikacija otkriva neke zapanjujuće detalje o nadolazećim Samsung Galaxy S24 telefonima. Iako se ne može sa sigurnošću potvrditi da je ova tabela autentična, iz nje možemo izvući zanimljive informacije o dizajnu i performansama […]

Novi detalji o nadolazećim Samsung Galaxy S24 telefonima

Izvor: Twitter / @DavidMa05368498

Najnovija procurela tabela specifikacija otkriva neke zapanjujuće detalje o nadolazećim Samsung Galaxy S24 telefonima. Iako se ne može sa sigurnošću potvrditi da je ova tabela autentična, iz nje možemo izvući zanimljive informacije o dizajnu i performansama ovih uređaja.

Po izgledu, S24 i S24+ će zadržati sličnost sa prethodnom serijom S23. Međutim, očekuje se da će biti unapređeni novim čipsetima i poboljšanim performansama, u skladu sa prethodnim dojavama.

Sa druge strane, poslednji izvori iz Holandije upućuju na to da će Galaxy S24 i S24+ biti nešto jeftiniji od svojih prethodnika. Ovo su dobre vesti za korisnike koji žele da isprobaju najnovije tehnologije po pristupačnijim cenama.

Prema navodnoj procureloj listi specifikacija, S24 i S24+ će pokretati Snapdragon 8 Gen 3 čipset, ali samo u modelima namenjenim američkom i kanadskom tržištu. Ostali telefoni će koristiti Samsungov Exynos 2400 čipset. Ovo je zanimljiva strategija koju Samsung primenjuje kako bi se prilagodio različitim zahtevima tržišta.

Osim toga, očekuje se da će januarski Galaxy događaj biti prilika za lansiranje novog One UI 6.1 interfejsa. Ovaj interfejs će doneti napredne AI funkcije, što će korisnicima omogućiti da maksimalno iskoriste mogućnosti svojih novih telefona.

Uzimajući u obzir informacije koje su procurile, izgleda da se Samsung priprema da ponudi sjajne telefone po pristupačnijim cenama, sa unapređenim performansama i modernim dizajnom. Svi ljubitelji Samsung brenda sa nestrpljenjem očekuju zvanično predstavljanje Galaxy S24 serije.

FAQ:
1. Koji čipset će koristiti Galaxy S24 i S24+?
– Na osnovu procurelih informacija, čipset Snapdragon 8 Gen 3 će biti dostupan samo u modelima namenjenim američkom i kanadskom tržištu, dok će ostali telefoni koristiti Samsungov Exynos 2400 čipset.

2. Da li će Galaxy S24 i S24+ biti jeftiniji od prethodne serije?
– Prema izvorima iz Holandije, nove modele očekuje nešto niža cena u odnosu na prethodnike.

3. Šta nova One UI 6.1 verzija donosi?
– Nova One UI 6.1 verzija interfejsa će doneti napredne AI funkcije, pružajući korisnicima dodatne mogućnosti i bolje iskustvo korišćenja.