*EN Вештачка интелигенција

Priča srpski i odgovara na sva pitanja: Microsoft predstavio Copilot aplikaciju za Android i iOS

Summary

Izvor: SmartLife / Ilija Baošić Microsoft je nedavno izdao Copilot aplikaciju za Android i iOS operativne sisteme. Ova aplikacija je zasnovana na ChatGPT veštačkoj inteligenciji i omogućava korisnicima da koriste ChatGPT 4 jezički model, zajedno sa naprednim funkcijama kao što […]

Priča srpski i odgovara na sva pitanja: Microsoft predstavio Copilot aplikaciju za Android i iOS

Izvor: SmartLife / Ilija Baošić

Microsoft je nedavno izdao Copilot aplikaciju za Android i iOS operativne sisteme. Ova aplikacija je zasnovana na ChatGPT veštačkoj inteligenciji i omogućava korisnicima da koriste ChatGPT 4 jezički model, zajedno sa naprednim funkcijama kao što je DALL-E 3 generisanje slika, a najbolje od svega – aplikacija podržava i srpski jezik.

Copilot aplikacija za telefone i tablete nudi iste funkcionalnosti kao i PC verzija. Nakon preuzimanja aplikacije, korisnici mogu postavljati razna pitanja, a aplikacija će pokušati da pruži željeni odgovor. Korisnicima je dostupno pretraživanje interneta, prepoznavanje stvari na fotografijama i mogućnost komunikacije glasom.

Microsoft Copilot predstavlja korisno pomagalo u svakodnevnim aktivnostima, ali i kao podršku u poslovnim svrhama. Nedavno je najavljena specijalna Copilot Pro pretplata koja nudi još naprednije funkcije i mogućnosti za korisnike. Ova pretplata će koštati 20 dolara mesečno.

Aplikaciju Copilot možete preuzeti i instalirati sa Google Play i App Store prodavnica aplikacija.

FAQ:
1. Koje jezike podržava Copilot aplikacija?
Copilot aplikacija podržava više jezika, uključujući srpski, engleski i hrvatski.

2. Koje funkcionalnosti nudi Copilot aplikacija?
Copilot aplikacija omogućava pretraživanje interneta, prepoznavanje stvari na fotografijama i komunikaciju glasom.

3. Postoji li posebna pretplata za Napredne funkcije?
Da, Microsoft Copilot nudi posebnu Copilot Pro pretplatu sa dodatnim naprednim funkcijama za korisnike, po ceni od 20 dolara mesečno.

Izvor: SmartLife