*EN Вештачка интелигенција

Asus Zenbook 14 UM3402: Premijum laptop sa vrhunskim performansama

Summary

Reči pristupačan i premijum mogu delovati kao nespojive, ali Asus je uspeo da napravi upravo takvu kombinaciju. Novi laptop, Asus Zenbook 14 UM3402, pruža izvanredan kvalitet po pristupačnoj ceni, donoseći vrhunske performanse i elegantan dizajn u istom uređaju. Asus Zenbook […]

Asus Zenbook 14 UM3402: Premijum laptop sa vrhunskim performansama

Reči pristupačan i premijum mogu delovati kao nespojive, ali Asus je uspeo da napravi upravo takvu kombinaciju. Novi laptop, Asus Zenbook 14 UM3402, pruža izvanredan kvalitet po pristupačnoj ceni, donoseći vrhunske performanse i elegantan dizajn u istom uređaju.

Asus Zenbook 14 UM3402 se ističe svojim tanjim i lakšim kućištem izrađenim od metala, pružajući istovremeno izuzetnu izdržljivost u skladu sa vojnim standardima. Ekran dijagonale 14 inča sa rezolucijom od 2560×1600 piksela pruža izvanredan kvalitet slike, a opcija sa OLED ekranom donosi još više detalja i intenzitet boja.

Ono što čini ovaj laptop posebnim su performanse koje pruža AMD Ryzen procesor najnovije generacije. Uz dovoljno memorije i brzi SSD, Asus Zenbook 14 UM3402 omogućava brzo i efikasno obavljanje radnih zadataka. Za poslovne i kućne korisnike, ovaj laptop će biti pravi izbor, pružajući impresivne performanse uz minimalno zagrevanje i štedljiv rad. S neverovatnom baterijom kapaciteta 75 Wh, Zenbook 14 UM3402 nudi izuzetnu autonomiju rada, što ga čini idealnim za putovanja i rad van kancelarije.

Pored svojih performansi, Asus Zenbook 14 UM3402 pruža funkcionalnosti koje poboljšavaju produktivnost korisnika. Numerička tastatura koja koristi LED osvetljenje u touchpadu omogućava brže unošenje brojeva i matematičkih operacija. Tastatura sa pozadinskim osvetljenjem omogućava rad u mraku, a čitač otiska prsta u tasteru za uključivanje omogućava brzo i sigurno prijavljivanje.

Asus Zenbook 14 UM3402 je dostupan u različitim konfiguracijama, pružajući opcije za različite korisničke potrebe. Ovaj laptop predstavlja fantastičnu kupovinu u svom cenovnom rangu, pružajući premijum performanse i funkcionalnosti bez prenapuhanog cena. Za više informacija, posetite ovde.

FAQ:

Kakve performanse pruža Asus Zenbook 14 UM3402?

Asus Zenbook 14 UM3402 dolazi sa AMD Ryzen procesorom najnovije generacije, koji omogućava brzo i efikasno obavljanje radnih zadataka. Ovaj laptop je namenjen poslovnim i kućnim korisnicima koji žele izuzetnu produktivnost.

Koliko dugo traje baterija na Asus Zenbook 14 UM3402?

Zenbook 14 UM3402 dolazi sa baterijom kapaciteta 75 Wh, koja omogućava izuzetno dugu autonomiju rada. Uz tipično korišćenje, laptop može trajati do 20 sati, što ga čini idealnim za putovanja i rad van kancelarije.

Kakve su dodatne funkcionalnosti Asus Zenbook 14 UM3402?

Asus Zenbook 14 UM3402 ima numeričku tastaturu koja koristi LED osvetljenje u touchpadu, što omogućava brzo unošenje brojeva. Takođe, laptop ima tastaturu s pozadinskim osvetljenjem i čitač otiska prsta za brzo i sigurno prijavljivanje.

Koje su dostupne konfiguracije za Asus Zenbook 14 UM3402?

Asus Zenbook 14 UM3402 dolazi u nekoliko različitih konfiguracija, pružajući opcije za različite korisničke potrebe. Osnovna konfiguracija je sasvim dovoljna za većinu korisnika, ali postoje i naprednije opcije za one koji zahtevaju više performanse.