*EN Вештачка интелигенција

FAQ:

Summary

Honor najavljuje premijeru svog najnovijeg telefona sa oznakom X50 GT Kineska kompanija Honor planira da u januaru predstavi svoj najnoviji pametni telefon – Honor X50 GT. Ovaj model će se pridružiti postojećim članovima porodice X50, koji su već predstavljeni tokom […]

FAQ:

Honor najavljuje premijeru svog najnovijeg telefona sa oznakom X50 GT

Kineska kompanija Honor planira da u januaru predstavi svoj najnoviji pametni telefon – Honor X50 GT. Ovaj model će se pridružiti postojećim članovima porodice X50, koji su već predstavljeni tokom ove godine. Iako je prvobitno očekivan naziv Honor X50 Pro, zvanična najava otkriva da će ovaj telefon ipak zadržati oznaku GT. Postoji mogućnost da će Pro varijanta biti dostupna samo na tržištima van Kine.

Glavna karakteristika Honor X50 GT je 108 MP kamera sa senzorom veličine 1/1,67 inča i otvorom blende f/1,75. Ovaj senzor, verovatno popularni Samsung HM6 senzor, je prisutan i u drugim uređajima, uključujući osnovni model Honor X50, Honor Magic6 Lite i X9b telefone. Direktor marketinga kompanije, Đang Hairong Harison, naglašava da će ovaj telefon doneti impresivne performanse, poboljšanu kontrolu toplote i ekran sa izuzetnim reakcijama.

Kada je u pitanju dizajn, Honor X50 GT će biti dostupan u modernoj beloj boji sa žutom „trkačkom“ trakom po sredini zadnje strane, kao i u klasičnoj crnoj boji.

Sve ostale specifikacije telefona će biti otkrivene na premijeri koja se očekuje 4. januara, a kompanija Honor će verovatno objaviti dodatne detalje kako bi dodatno podstakla interesovanje ljubitelja njihovih proizvoda. Budite spremni za inovaciju koju donosi Honor X50 GT!

1. Koja je glavna karakteristika Honor X50 GT?

Glavna karakteristika Honor X50 GT je 108 MP kamera sa senzorom veličine 1/1,67 inča i otvorom blende f/1,75.

2. Kakav je dizajn Honor X50 GT telefona?

Honor X50 GT će biti dostupan u modernoj beloj boji sa žutom „trkačkom“ trakom po sredini zadnje strane, kao i u klasičnoj crnoj boji.

3. Koji senzor kamere je prisutan u Honor X50 GT telefonu?

Najverovatnije je da će Honor X50 GT imati popularni Samsung HM6 senzor koji se može videti i u drugim Honor modelima.