*EN Вештачка интелигенција

Novi modeli tastatura Q1 Max i Q65 Max predstavljaju revoluciju u svetu PC periferije

Summary

Novi modeli tastatura Q1 Max i Q65 Max revolutionizuju iskustvo kucanja na PC-ju. Dok se razlikuju po izgledu i rasporedu, obe tastature garantuju udobno i brzo kucanje zahvaljujući strukturi zaptivki koje imaju. Izrađene od CNC 6063 aluminijuma, obe tastature zadovoljavaju […]

Novi modeli tastatura Q1 Max i Q65 Max predstavljaju revoluciju u svetu PC periferije

Novi modeli tastatura Q1 Max i Q65 Max revolutionizuju iskustvo kucanja na PC-ju. Dok se razlikuju po izgledu i rasporedu, obe tastature garantuju udobno i brzo kucanje zahvaljujući strukturi zaptivki koje imaju. Izrađene od CNC 6063 aluminijuma, obe tastature zadovoljavaju najviše standarde u pogledu izdržljivosti i pružaju vrhunski osećaj pri kucanju.

Ovi modeli tastatura su opremljeni KSA PBT duplim poklopcima za tastere, koji pružaju izdržljivost i taktilne povratne informacije. Ova tehnologija garantuje da će tastature trajati dugo, čak i uz intenzivno korišćenje.

Što se tiče trajanja baterije, obe tastature imaju impresivnu bateriju od 4000mAh koja omogućava rad do 180 sati sa jednim punjenjem. Bez brige oko čestog punjenja, korisnici će moći da uživaju u dugim satima neprekidnog kucanja.

Osim toga, obe tastature nude funkciju prekidača sa zamenljivom brzinom. Ovo je posebno korisno za korisnike koji žele da prilagode brzinu kucanja kako bi postigli najbolje rezultate.

Q1 Max i Q65 Max su definitivno inovativni modeli tastatura koji će zadovoljiti potrebe čak i najzahtevnijih korisnika. Ne samo da pružaju visok kvalitet izrade i osećaj pri kucanju, već i donose poboljšanu funkcionalnost koja će unaprediti radne performanse svakog korisnika.

FAQ:
1. Kakva je razlika između tastatura Q1 Max i Q65 Max?
– Tastatura Q1 Max ima raspored tastera od 65%, dok tastatura Q65 Max ima raspored od 75%.

2. Koliko dugo mogu da traju baterije na ovim tastaturama?
– Obe tastature imaju bateriju kapaciteta 4000mAh koja može izdržati rad do 180 sati sa jednim punjenjem.

3. Da li obe tastature imaju zamenljivu brzinu prekidača?
– Da, obe tastature nude funkciju prekidača sa zamenljivom brzinom za prilagođavanje brzine kucanja.