*EN Вештачка интелигенција

Da li će se pojaviti Nintendo Switch 2 konzola u septembru 2024. godine?

Summary

U poslednje vreme je sve više spekulacija o mogućem izlasku nove verzije Nintendo Switch konzole. Nedavno je kompanija Ai Shark iznela saopštenje za medije u kojem je najavila povratak brenda GameShark i izlazak nove verzije tog programa u septembru 2024. […]

Da li će se pojaviti Nintendo Switch 2 konzola u septembru 2024. godine?

U poslednje vreme je sve više spekulacija o mogućem izlasku nove verzije Nintendo Switch konzole. Nedavno je kompanija Ai Shark iznela saopštenje za medije u kojem je najavila povratak brenda GameShark i izlazak nove verzije tog programa u septembru 2024. godine, kako bi se podudarao sa izlaskom Nintendo Switch 2 konzole. GameShark je ranije bio poznat po uređajima koji su igračima omogućavali „čitovanje“ igara, ali sada se čini da će nova verzija biti softver koji koristi veštačku inteligenciju kako bi pomogao igračima.

Saopštenje kompanije Ai Shark ističe da njihov cilj, uz pomoć snage veštačke inteligencije, jeste da premaše uspeh originalnog GameShark-a. Osim toga, navodi se da je njihov prvi partner u ovom projektu kompanija Altec Lansing, i da se nadaju da će zajedno osvojiti veliki deo tržišta slušalica za video-igre.

Iako Nintendo zvanično nije potvrdio ove informacije, iz kompanije Altec Lansing su naveli da je „čista pretpostavka“ da će Nintendo Switch 2 (koji za sada nosi nezvanični naziv) biti lansiran u septembru ove godine. Iako ove informacije nisu potvrđene, verovatno postoji osnov za takve spekulacije.

Sve u svemu, očekuje se da ćemo morati da sačekamo zvaničnu izjavu kompanije Nintendo kako bismo saznali više detalja o mogućem izlasku Nintendo Switch 2 konzole i o saradnji sa kompanijom Ai Shark i Altec Lansing.

FAQ:

Q: Kada će biti izdata Nintendo Switch 2 konzola?
A: Prema nezvaničnim informacijama, Nintendo Switch 2 konzola bi mogla biti izdata u septembru 2024. godine.

Q: Šta će biti drugačije na Nintendo Switch 2 konzoli?
A: Detalji o novim funkcijama Nintendo Switch 2 konzole još uvek nisu poznati. Prema najavljenom partnerstvu sa kompanijom Ai Shark, očekuje se da će konzola koristiti veštačku inteligenciju kako bi igračima pružila dodatnu podršku.

Q: Ko su partneri u razvoju Nintendo Switch 2 konzole?
A: Kompanija Ai Shark najavila je saradnju sa kompanijom Altec Lansing u cilju osvajanja tržišta slušalica za video-igre. Detalji o drugim mogućim partnerima nisu poznati.

Q: Da li Nintendo zvanično potvrđuje izlazak Nintendo Switch 2 konzole?
A: Trenutno nije dostupna zvanična potvrda iz kompanije Nintendo o izlasku Nintendo Switch 2 konzole. Potrebno je sačekati zvanično saopštenje kompanije za više informacija.