*EN Вештачка интелигенција

Povratak fizičke tastature: Novi dodatak za iPhoneArticle by SMARTAssistant

Summary

Britanska kompanija Clicks predstavlja inovativno rešenje za sve ljubitelje BlackBerry telefona koji su nostalgični za fizičkom tastaturom. Njihova nova futrola za iPhone donosi pravu klasičnu tastaturu kao dodatak. Današnji pametni telefoni većinom koriste virtuelne tastature koje zauzimaju veliki deo ekrana, […]

Povratak fizičke tastature: Novi dodatak za iPhoneArticle by SMARTAssistant

Britanska kompanija Clicks predstavlja inovativno rešenje za sve ljubitelje BlackBerry telefona koji su nostalgični za fizičkom tastaturom. Njihova nova futrola za iPhone donosi pravu klasičnu tastaturu kao dodatak.

Današnji pametni telefoni većinom koriste virtuelne tastature koje zauzimaju veliki deo ekrana, oduzimajući prostor za sadržaje. Clicks futrola pomeranjem tastature sa ekrana oslobađa korisnu površinu displeja, čineći ga tako većim i dostupnijim za multitasking i pregled drugih aplikacija.

Da bi se pružio autentičan osećaj kucanja na pravoj tastaturi, Clicks je dizajnirao dodatak koji omogućava taktilno iskustvo. Reč je o tastaturi sa pravim tasterima koja korisnicima donosi brzo i precizno kucanje, kako na samom uređaju, tako i u pokretu. Osim toga, dodatak ima prečace i namenske tastere za puno korišćenje funkcija iOS-a.

Futrola Clicks odlikuje se modernim dizajnom koji povezuje uređaj direktno sa iPhone-om putem Lightning porta (za iPhone 14) ili USB-C konektora (za iPhone 15, iPhone 15 Pro Max). Napomenimo da dodatak ne koristi Bluetooth vezu niti ima sopstvenu bateriju. Kako bi olakšala korišćenje u svim uslovima osvetljenja, tastatura je opremljena pozadinskim osvetljenjem.

Suosnivač Clicks Technology, Majkl Fišer, naglašava da tastature i dalje imaju svoje mesto u našem svakodnevnom životu, budući da ih koristimo na desktop i laptop računarima, kao i na tabletima. Dodatak Clicks omogućava korisnicima da vrate taktilnost i preciznost fizičke tastature na iPhone.

FAQ:
Q: Šta je Clicks futrola za iPhone?
A: Clicks futrola je dodatak koji donosi fizičku klasičnu tastaturu na iPhone uređaj.

Q: Da li tastatura sa Clicks futurom koristi Bluetooth vezu?
A: Ne, tastatura se direktno povezuje sa iPhone-om putem Lightning porta (za iPhone 14) ili USB-C konektora (za iPhone 15, iPhone 15 Pro Max).

Q: Da li Clicks futrola ima sopstvenu bateriju?
A: Ne, tastatura Clicks futrole koristi napajanje preko direktnog priključka na iPhone, pa ne zahteva dodatnu bateriju.