*EN Вештачка интелигенција

Isprobajte tajnu šifru koja produžava trajanje baterije vašeg telefona

Summary

Postoje načini da produžite trajanje baterije svog Samsung telefona, a jedan tehnički stručnjak tvrdi da je otkrio „čarobni“ kod koji može da vam pomogne u tome. Umesto citiranja, evo detaljnog opisa tog koda i kako ga možete iskoristiti. Kod koji […]

Isprobajte tajnu šifru koja produžava trajanje baterije vašeg telefona

Postoje načini da produžite trajanje baterije svog Samsung telefona, a jedan tehnički stručnjak tvrdi da je otkrio „čarobni“ kod koji može da vam pomogne u tome. Umesto citiranja, evo detaljnog opisa tog koda i kako ga možete iskoristiti.

Kod koji ovaj stručnjak opisuje je *#9900#. Da biste ga koristili, potrebno je da u okviru aplikacije gde unosite telefonski broj izaberete ovaj kod. Kada ga birate, bićete prebačeni u napredni meni poznat kao SysDump. U tom meniju, pronađite tab „Batterystats Reset“ i izaberite ga. Kada to uradite, pojaviće se prozor na dnu ekrana koji potvrđuje da je „Vraćanje statusa baterije urađeno“.

Ono šta ovaj taster zapravo radi je ponovna kalibracija baterije vašeg Android telefona. Ova kalibracija je važna kako bi se održala baterija u ispravnom stanju. Preporučuje se da ovaj proces ponavljate svakih nekoliko meseci. Dugotrajna upotreba bilo kog uređaja može dovesti do degradiranja baterije, čime se smanjuje njen kapacitet u poređenju sa stanjem kada je bila nova.

Isprobajte ovaj kod i pratite kako se trajanje baterije vašeg Samsung telefona poboljšava. Vodite računa o pravilnom korišćenju i održavanju baterije kako biste je produžili i obezbedili optimalne performanse vašeg uređaja.

FAQ:
1. Kako mogu da koristim ovaj kod na svom Samsung telefonu?
– Da biste koristili ovaj kod, otvorite aplikaciju gde unosite telefonski broj i ukucate *#9900#.

2. Koliko često treba da koristim ovaj kod za kalibraciju baterije?
– Preporučuje se ponavljanje ovog procesa svakih nekoliko meseci kako biste održali bateriju u ispravnom stanju.

3. Da li ovaj kod funkcioniše samo na Samsung telefonima?
– Da, ovaj kod je namenjen za upotrebu na Samsung telefonima.