*EN Вештачка интелигенција

Redmi Note 13: Prikazi, cene i specifikacije procurili pre globalnog debija, nova serija obećava visoko kopiranje Xaomi telefona

Summary

Uoči dugoočekivanog globalnog debija serije Redmi Note 13, čiji se datum lansiranja očekuje 4. januara, procurili su prikazi i evropske cene modela Redmi Note 13 4G i Redmi Note 13 Pro 4G. Novi renderi otkrivaju dizajn ovih modela, a najveće […]

Redmi Note 13: Prikazi, cene i specifikacije procurili pre globalnog debija, nova serija obećava visoko kopiranje Xaomi telefona

Uoči dugoočekivanog globalnog debija serije Redmi Note 13, čiji se datum lansiranja očekuje 4. januara, procurili su prikazi i evropske cene modela Redmi Note 13 4G i Redmi Note 13 Pro 4G. Novi renderi otkrivaju dizajn ovih modela, a najveće iznenađenje je to što će se gotovo potpuno kopirati izgled Xaomi telefona.

Kada je reč o dizajnu, oba modela će imati gotovo iste karakteristike kao i njihove 5G varijante, sa rupom na sredini za selfi kameru i trostrukom zadnjom kamerom zajedno sa LED blicem. Osim toga, ovi telefoni će biti dostupni u nekoliko opcija boja.

Prema izvorima, evropske cene za Redmi Note 13 4G će se kretati od 199 evra za model sa 6 GB RAM-a i 128 GB memorije, do 249 evra za opciju sa 8 GB RAM-a i 256 GB skladišta. Sa druge strane, Redmi Note 13 Pro 4G će biti skuplji, sa cenom od 349 evra za verziju sa 8 GB RAM-a i 256 GB skladišta, dok će model sa 12 GB RAM-a i 256 GB skladišta koštati oko 399 evra.

Što se tiče specifikacija, Redmi Note 13 4G će imati 6,7-inčni full-HD+ AMOLED ekran sa osvežavanjem od 120Hz, dok će Note 13 Pro 4G, prema navodima, imati impresivni senzor od 200 megapiksela kao primarnu kameru. Oba modela će verovatno biti opremljena baterijom od 5.000mAh, uz podršku za brzo punjenje.

Svi ljubitelji Xaomi telefona s nestrpljenjem očekuju zvaničnu potvrdu ovih informacija i predstavljanje serije Redmi Note 13 na globalnom tržištu. Ovi telefoni obećavaju visoko kopiranje prethodnih modela, ali njihov pravi potencijal će biti otkriven tek nakon zvanične premijere.