*EN Вештачка интелигенција

Poboljšani Backbone One kontroler stiže na Apple uređaje

Summary

Novi i poboljšani Backbone One kontroler predstavlja specijalnu verziju posvećenu igri Death Stranding. Kontroler, inspirisan dizajnom ovog popularnog naslova, dolazi sa besplatnim kodom za preuzimanje igre sa App Store-a, koji može biti iskorišćen na iPhone-u, iPad-u i Mac-u. Pored svog […]

Poboljšani Backbone One kontroler stiže na Apple uređaje

Novi i poboljšani Backbone One kontroler predstavlja specijalnu verziju posvećenu igri Death Stranding. Kontroler, inspirisan dizajnom ovog popularnog naslova, dolazi sa besplatnim kodom za preuzimanje igre sa App Store-a, koji može biti iskorišćen na iPhone-u, iPad-u i Mac-u.

Pored svog atraktivnog dizajna, ovaj kontroler takođe nudi i visok nivo funkcionalnosti i performansi. Sa svojim žutim i providnim izgledom, on nas podseća na ekskluzivni DualShock 4 kontroler koji je pratio izlazak originalne igre na PlayStation 4 konzolu 2019. godine.

Cena ovog paketa, koji će biti dostupan za kupovinu od 30. januara u 20 časova, iznosi 125 dolara. Osim što će omogućiti igračima da uživaju u poboljšanom iskustvu igranja, ovaj kontroler pruža i udobnost i preciznost potrebne za lakše navigiranje i upravljanje igrom.

Napredak tehnologije omogućio je da se ova ograničena verzija Backbone One kontrolera iskoristi na Apple uređajima i pruži korisnicima mogućnost da iskuse Death Stranding na nov i uzbudljiv način. Ova vest će svakako obradovati fanove ove popularne igre, ali i pružiti dodatnu potvrdu da se Apple sve više fokusira na razvoj gaming segmenta i stvaranje kvalitetnih gaming proizvoda.

Uživajte u jedinstvenom iskustvu Death Stranding-a, uz poboljšani Backbone One kontroler, koji kombinuje sjajnu estetiku sa vrhunskim performansama, pružajući vam potpuni užitak tokom igranja na Apple uređajima.

Često postavljana pitanja (FAQ) o poboljšanom Backbone One kontroleru za igru Death Stranding:

1. Šta je Backbone One kontroler?
Backbone One kontroler je posebna verzija kontrolera namenjena igranju igre Death Stranding. Inspirisan dizajnom igre, ovaj kontroler dolazi sa besplatnim kodom za preuzimanje igre sa App Store-a.

2. Na kojim uređajima mogu koristiti Backbone One kontroler?
Backbone One kontroler može biti iskorišćen na iPhone-u, iPad-u i Mac-u.

3. Koliko košta Backbone One kontroler?
Cena ovog paketa iznosi 125 dolara.

4. Koje su prednosti korišćenja Backbone One kontrolera?
Backbone One kontroler nudi visok nivo funkcionalnosti i performansi, što omogućava udobnije navigiranje i upravljanje igrom. Takođe, pruža poboljšano iskustvo igranja.

5. Da li se Backbone One kontroler može koristiti samo za Death Stranding igru?
Ne, Backbone One kontroler može se koristiti za druge igre na Apple uređajima, ali je posebno dizajniran za igru Death Stranding.

6. Kako mogu kupiti Backbone One kontroler?
Kontroler će biti dostupan za kupovinu od 30. januara u 20 časova.

7. Da li se Backbone One kontroler može koristiti na drugim konzolama osim PlayStation-a?
Ne, Backbone One kontroler je specijalno namenjen za Apple uređaje.

8. Da li je Backbone One kontroler dostupan samo u ovoj posebnoj verziji za igru Death Stranding?
Da, ova verzija Backbone One kontrolera je posebno prilagođena za igru Death Stranding.

Srodni linkovi:
Apple Gaming
iPhone
iPad
Mac