*EN Вештачка интелигенција

Palworld postigao ogroman uspjeh sa prodajom od 6 miliona kopija u samo 4 dana

Summary

Palworld, nova survival igra u otvorenom svijetu, postigla je ogroman uspjeh od trenutka njenog izlaska. Igrači su poludjeli za ovom zanimljivom i ljupkom igrom, što je rezultiralo prodajom od čak 6 miliona kopija u samo 4 dana! Developeri iz Pocket […]

Palworld postigao ogroman uspjeh sa prodajom od 6 miliona kopija u samo 4 dana

Palworld, nova survival igra u otvorenom svijetu, postigla je ogroman uspjeh od trenutka njenog izlaska. Igrači su poludjeli za ovom zanimljivom i ljupkom igrom, što je rezultiralo prodajom od čak 6 miliona kopija u samo 4 dana!

Developeri iz Pocket Pair studija su se pohvalili na društvenim mrežama da je dostignuta ovakva impresivna prodaja. Ovaj hit je dostupan kako za PC tako i za Xbox platformu, što je doprinijelo njegovoj popularnosti.

Ali to nije sve, Palworld je također postao najigranija igra na Steam platformi, nadmašivši čak i popularnu igru Counter-Strike 2. Trenutno ima najveći broj istovremenih igrača na SteamDB.info, što ga čini drugim najigranijim naslovom svih vremena po ovom kriterijumu.

Iako se trenutno nalazi u Early Access fazi, očekuje se da će Palworld dobiti mnoge nove funkcije, mogućnosti i poboljšanja u predstojećem periodu. Ovo je siguran znak da će ovaj naslov nastaviti privlačiti ogromnu pažnju i popularnost među gejmerskom zajednicom.

Ipak, neki korisnici su prijavili probleme i bagove u igri. Tim iz Pocket Pair studija je istakao da taj problem rješavaju sa najvećim prioritetom i zahvalili su se svima na podršci.

Palworld je definitivno zaslužio svoj uspjeh, svojim šarmantnim i ljupkim „Pals“ likovima i bogatom atmosferom survival igre. Sada ostaje samo da vidimo kako će se ova igra dalje razvijati i kako će gejmerska zajednica nastaviti reagovati na nju.

FAQ sekcija:

1. Koja je svrha igre Palworld?
Palworld je survival igra sa otvorenim svijetom. Igrači moraju preživjeti, istražiti svijet, sakupljati resurse i boriti se protiv neprijatelja.

2. Koje platforme podržavaju Palworld?
Igra je dostupna kako za PC tako i za Xbox platformu.

3. Kako je Palworld postao popularan?
Igra je postigla ogroman uspjeh od trenutka njenog izlaska, prodavši čak 6 miliona kopija u samo 4 dana. Također je postala najigranija igra na Steam platformi, nadmašivši popularnu igru Counter-Strike 2.

4. Koje su karakteristike igre Palworld?
Palworld ima šarmantne i ljupke „Pals“ likove i bogatu atmosferu survival igre. Igrači mogu sakupljati resurse, izgraditi bazu, boriti se protiv neprijatelja i istraživati veliki otvoreni svijet.

5. Koji su planovi za budući razvoj igre Palworld?
Iako se trenutno nalazi u Early Access fazi, očekuje se da će Palworld dobiti mnoge nove funkcije, mogućnosti i poboljšanja u predstojećem periodu.

Definicije:
– Survival igra: Vrsta video igre u kojoj je igrač postavljen u neprijateljsko okruženje i mora preživjeti koristeći dostupne resurse i vještine.
– Early Access faza: Faza u razvoju video igre kada je igra dostupna za igranje dok se i dalje radi na njenom razvoju i poboljšanjima.

Povezani linkovi:
palworld.net