*EN Вештачка интелигенција

Galaxy S24 serija: Prednarudžbe, boje i bonusi

Summary

Kompanija Samsung uskoro će predstaviti Galaxy S24 seriju pametnih telefona, a najnovije neslužbene informacije o prednarudžbama, bojama i bonusima za Evropu, tačnije Austriju, sada su dostupne javnosti. Prema najnovijim informacijama, Samsung će kupcima u Austriji, kao i verovatno u ostalim […]

Galaxy S24 serija: Prednarudžbe, boje i bonusi

Kompanija Samsung uskoro će predstaviti Galaxy S24 seriju pametnih telefona, a najnovije neslužbene informacije o prednarudžbama, bojama i bonusima za Evropu, tačnije Austriju, sada su dostupne javnosti.

Prema najnovijim informacijama, Samsung će kupcima u Austriji, kao i verovatno u ostalim evropskim zemljama, ponuditi dvostruko više interne memorije za one koji izvrše prednarudžbu telefona iz Galaxy S24 serije. Na primer, ako se odlučite da naručite model sa 128 GB interne memorije, dobićete model sa 256 GB interne memorije po istoj ceni. Ova opcija je posebno atraktivna za one koji se odluče za Galaxy S24 Ultra telefon, jer će kupci koji prednaruče model sa 512 GB interne memorije dobiti verziju sa neverovatnih 1 TB interne memorije.

Važno je napomenuti da je u Austriji model sa 1 TB interne memorije ograničen na samo 2000 primeraka, a isto ograničenje može biti primenjeno i u ostalim zemljama Evrope.

Kao dodatni podsticaj za kupovinu, Samsung će ponuditi bonus od 100 EUR za zamenu starog pametnog telefona ili tableta prilikom kupovine telefona iz Galaxy S24 serije. Ova ponuda važiće u periodu od 17.01. do 30.01.2024. godine.

Što se tiče boja, Samsung će, kao i do sada, ponuditi neke ekskluzivne boje za online narudžbe. Galaxy S24 i Galaxy S24+ će biti dostupni u ekskluzivnim online bojama: Jade Green, Sapphire Blue i Sandstone Orange. Najskuplji model, Galaxy S24 Ultra, biće dostupan u bojama: Titanium Green, Titanium Blue i Titanium Orange, a imaće i titanijumski okvir što je nova karakteristika ovog telefona. Nažalost, titanijumski okvir biće ekskluzivan samo za Ultra model, dok će ostala dva modela biti opremljena aluminijumskim okvirom.

Sve u svemu, Galaxy S24 serija privlači pažnju brojnih kupaca u Evropi svojim inovativnim karakteristikama, bonusima za prednarudžbe i širokim spektrom boja koje će biti dostupne.