*EN Вештачка интелигенција

realme najavljuje povratak GT serije i lansiranje nove Note serije u 2024. godini

Summary

Početkom godine, realme, jedan od najbrže rastućih globalnih brendova pametnih telefona, objavio je svoju strategiju proizvoda pod nazivom „Proširenje od vrha do dna“. Ova strategija ima za cilj da proširi portfolio proizvoda kompanije kako na premijum, tako i na početni […]

realme najavljuje povratak GT serije i lansiranje nove Note serije u 2024. godini

Početkom godine, realme, jedan od najbrže rastućih globalnih brendova pametnih telefona, objavio je svoju strategiju proizvoda pod nazivom „Proširenje od vrha do dna“. Ova strategija ima za cilj da proširi portfolio proizvoda kompanije kako na premijum, tako i na početni segment tržišta pametnih telefona. Nakon nedavnog rebrendinga, realme je objavio da će se tokom 2024. godine vratiti GT serija na strana tržišta, pružajući tako naprednu tehnologiju u flegšip segmentu. Takođe, brend planira da lansira potpuno novu Note seriju, koja će zadovoljiti potrebe korisnika u početnom segmentu.

Ova najava predstavlja ambiciju brenda da se istakne na tržištu pametnih telefona. U otvorenom pismu, izvršni direktor realme-a, Sky Li, ističe značaj novih serija. On naglašava da ova lansiranja nisu samo proizvodi, već odgovor na izazove i očekivanja za budućnost. realme veruje da tehnologija treba da bude dostupna svima, ne samo kroz inovacije, već i kroz popularizaciju. Za realme, njihovi proizvodi predstavljaju ostvarenje njihovih snova.

Realme je osnovan 2018. godine i u proteklih pet godina je pokazao izuzetne performanse na globalnom tržištu pametnih telefona. Povratkom GT serije i lansiranjem Note serije, realme nastavlja da napreduje i gradi svoju poziciju kao jedan od vodećih globalnih brendova pametnih telefona.

FAQ:
1. Kada će se realme vratiti GT serija na strana tržišta?
realme će se vratiti GT serija na strana tržišta tokom 2024. godine.

2. Koja je svrha lansiranja nove Note serije?
Lansiranje nove Note serije ima za cilj da zadovolji potrebe korisnika u početnom segmentu tržišta pametnih telefona.

3. Kada je realme osnovan?
Realme je osnovan 2018. godine.

4. Koje su ambicije brenda realme?
Brend realme ima ambiciju da se istakne na tržištu pametnih telefona i postane jedan od vodećih globalnih brendova.