*EN Вештачка интелигенција

Huawei Nova 12 serija telefona predstavlja novu inovaciju u mobilnoj tehnologiji

Summary

Huawei je nedavno lansirao najnoviju seriju telefona, Huawei Nova 12, koja donosi inovacije u mobilnu tehnologiju. Ova nova serija telefona uključuje četiri modela koji su dizajnirani kako bi zadovoljili različite potrebe korisnika. Jedan od modela u ovoj seriji je Huawei […]

Huawei Nova 12 serija telefona predstavlja novu inovaciju u mobilnoj tehnologiji

Huawei je nedavno lansirao najnoviju seriju telefona, Huawei Nova 12, koja donosi inovacije u mobilnu tehnologiju. Ova nova serija telefona uključuje četiri modela koji su dizajnirani kako bi zadovoljili različite potrebe korisnika.

Jedan od modela u ovoj seriji je Huawei Nova 12, koji ima veličanstven OLED ekran dijagonale 6,7 inča, visokog kvaliteta slike. Ovaj model ima i senzor otisaka prsta smešten ispod ekrana, što pruža dodatnu sigurnost korisnicima. Takođe, Huawei Nova 12 ima jednu selfi kameru visoke rezolucije od 60 MP, koja omogućava savršeno slikanje selfija i snimanje video zapisa visokog kvaliteta.

S druge strane, Huawei Nova 12 Lite je model koji je pristupačniji, ali i dalje pruža odlične performanse. Ovaj model ima tanji profil i manju težinu u odnosu na osnovni model, što ga čini praktičnim za nošenje. Takođe, ima čipset Snapdragon 778G koji omogućava brze i efikasne performanse.

Huawei Nova 12 serija telefona donosi niz korisnih funkcija, uključujući visokokvalitetne kamere, brze procesore i veliki kapacitet baterije. Ovi telefoni su dostupni u različitim bojama i sa različitim opcijama skladištenja.

Cene ovih telefona su pristupačne, što ih čini idealnim izborom za sve korisnike koji žele da iskoriste sve prednosti moderne mobilne tehnologije. Za više informacija o Huawei Nova 12 seriji telefona, posetite Huawei zvanični sajt.

FAQ

Koje su karakteristike Huawei Nova 12 telefona?

Huawei Nova 12 ima veliki OLED ekran visoke rezolucije, senzor otiska prsta na ekranu i jednu selfi kameru od 60 MP. Takođe, ima visokokvalitetne kamere na zadnjoj strani i veliki kapacitet baterije.

Kakav je čipset koji pokreće Huawei Nova 12 Lite telefon?

Huawei Nova 12 Lite telefon pokreće Snapdragon 778G čipset sa osmojezgarnim procesorom, što omogućava brze i efikasne performanse.

Koje opcije skladištenja su dostupne za Huawei Nova 12 seriju telefona?

Huawei Nova 12 serija telefona dolazi sa opcijama skladištenja od 256 GB i 512 GB.

Koje su cene Huawei Nova 12 telefona?

Cene za Huawei Nova 12 telefone se kreću od 2999 do 3399 kineskih juana, u konverziji valute to je oko 380 do 430 evra, u zavisnosti od modela.