*EN Вештачка интелигенција

EPIC Games daruje besplatan AAA naslov – Saints Row!

Summary

Nakon niza „indie“ naslova, Epic Games je odlučio da svoje praznično darivanje za 30. decembar učini još posebnijim. Ovoga puta, svima je na raspolaganju novi AAA naslov – prošlogodišnji hit – Saints Row, potpuno besplatno! Saints Row je „reboot“ popularne […]

EPIC Games daruje besplatan AAA naslov – Saints Row!

Nakon niza „indie“ naslova, Epic Games je odlučio da svoje praznično darivanje za 30. decembar učini još posebnijim. Ovoga puta, svima je na raspolaganju novi AAA naslov – prošlogodišnji hit – Saints Row, potpuno besplatno!

Saints Row je „reboot“ popularne franšize i vraća se svojim korenima uz smanjenu dozu ludila koja je karakterisala prethodne delove. Smještena u Santo Ileso, šarenoliku fiktivnu metropolu inspirisanu Las Vegasom, priča prati četiri lika, među kojima je i glavni protagonista, Bos. Njihov cilj je da oforme svoju bandu, izvršavaju raznovrsne zadatke i suoče se sa ostalim dominantnim silama kriminalnog podzemlja.

Saints Row je igra otvorenog sveta, pružajući igračima punu slobodu istraživanja i pravljenja haosa između misija. Gejmeri mogu u potpunosti birati kada će se posvetiti priči, a kada će se prepustiti slobodnom istraživanju grada.

Iako je igra trpela brojne kritike zbog zastarele mehanike i priče, Epic Games nas poziva da ne propustimo ovaj besplatan naslov. Uzimajući u obzir da je Saints Row samo 65% igrača na Steam platformi ocijenilo pozitivno, kao i slične utiske kritičara koje je prezentovala ocjena na Metacritic sajtu od 61/100, ova igra je ipak vredna pažnje.

Iskoristite priliku i preuzmite Saints Row besplatno sa Epic Games Store-a do 31. decembra u 17 časova. Ako je vjerovati glasinama, Epic ima još nekoliko iznenađenja za nas, ali o njima ne želimo ništa otkrivati prije vremena. Ostanite uz nas za novosti i uživajte u besplatnom igranju!