*EN Вештачка интелигенција

Najpiratizovaniji filmovi u Srbiji u 2023. godini

Summary

U protekloj godini, ljubitelji filma imali su priliku da uživaju u raznovrsnoj ponudi filmova, kako poznatih tako i manje poznatih. Među njima su se našli i naslovi koje bismo najradije zaboravili da smo ikada pogledali. Pored popularnih superheroja iz Marvel […]

Najpiratizovaniji filmovi u Srbiji u 2023. godini

U protekloj godini, ljubitelji filma imali su priliku da uživaju u raznovrsnoj ponudi filmova, kako poznatih tako i manje poznatih. Među njima su se našli i naslovi koje bismo najradije zaboravili da smo ikada pogledali. Pored popularnih superheroja iz Marvel i DC sveta, kao i ekranizacije poznatog vodoinstalatera Maria, publika je imala priliku da se susretne sa šarenim svetom Barbike, ali i da se upozna sa fascinantnom pričom o čoveku koji je rukovodio projektom izgradnje prve atomske bombe – Oppenheimer.

Međutim, mnogi filmovi su bili dostupni za preuzimanje putem torenta ili aplikacija poput Stremio-a, što je privuklo veliki broj ljudi kako u Srbiji, tako i širom sveta. Zahvaljujući sajtu IKnowWhatYouDownload, koji prati statistiku o torentima, dobili smo listu 12 najpopularnijih filmova među piratima u Srbiji tokom 2023. godine. Ovi naslovi mogu vam poslužiti kao inspiracija za odabir filmova koje želite da pogledate.

Evo kojih 12 filmova su dominirali na torent sajtovima:

1. Avatar: Put vode
2. Džon Vik: Deo 4
3. Čuvari galaksije Vol. 3
4. Oppenheimer
5. The Menu
6. Indijana Džouns i Zov sudbine
7. Dungeons & Dragons: Čast među lopovima
8. Babylon
9. Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One
10. Black Panther: Wakanda Forever
11. Mačak u čizmama: Poslednja želja
12. Ant-Man i Osa: Kvantomanija

Interesantno je primetiti da se ova lista filmova koje su pirati najviše skidali u Srbiji poklapa sa globalnom top listom. Na globalnoj listi su se našli još neki naslovi poput „Brzi i žestoki 10“, „Transformeri: Uspon Zveri“, „Blic“ i „Super Mario Bros. Film“.

FAQ:
Koje su najpiratizovanije filmove u Srbiji u 2023. godini?
– Prema statistici sa IKnowWhatYouDownload sajta, najpiratizovaniji filmovi u Srbiji tokom 2023. godine su: Avatar: Put vode, Džon Vik: Deo 4, Čuvari galaksije Vol. 3, Oppenheimer, The Menu, Indijana Džouns i Zov sudbine, Dungeons & Dragons: Čast među lopovima, Babylon, Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, Black Panther: Wakanda Forever, Mačak u čizmama: Poslednja želja i Ant-Man i Osa: Kvantomanija.
– Ostali popularni filmovi koji su se piratizovali u svetu su „Brzi i žestoki 10“, „Transformeri: Uspon Zveri“, „Blic“ i „Super Mario Bros. Film“.