*EN Вештачка интелигенција

NVIDIA donosi vrhunske performanse uz nižu cenu

Summary

NVIDIA, jedan od najpoznatijih proizvođača grafičkih kartica, nedavno je održala svoju prezentaciju na CES-u, najvećem tehnološkom sajmu godine. Najnovije vesti iz NVIDIA sveta donose uzbuđenje za sve ljubitelje gejminga i napredne grafike. Kompanija je odlučila da obnovi svoju liniju grafičkih […]

NVIDIA donosi vrhunske performanse uz nižu cenu

NVIDIA, jedan od najpoznatijih proizvođača grafičkih kartica, nedavno je održala svoju prezentaciju na CES-u, najvećem tehnološkom sajmu godine. Najnovije vesti iz NVIDIA sveta donose uzbuđenje za sve ljubitelje gejminga i napredne grafike.

Kompanija je odlučila da obnovi svoju liniju grafičkih kartica i predstavi nove modele koji će doneti značajno poboljšanje performansi po nižim cenama. Nadolazeći RTX 40 Super GPU-ovi obećavaju impresivan skok u radu i učiniće gejming iskustvo još boljim.

NVIDIA još uvek nije obelodanila sve detalje o ovim novim GPU-ovima, ali prema dostupnim informacijama, očekuje se da će RTX 4080 Super koštati 913 eura, dok će RTX 4070 Ti Super biti dostupan po ceni od 730 eura. Oba modela biće puštena u prodaju kasnije ovog meseca.

Iako su specifikacije još uvek tajne, očekuje se da će RTX 4070 Ti Super imati impresivnih 16GB video memorije, što će omogućiti neverovatno fluidno i realistično prikazivanje video sadržaja.

Ova najnovija ažuriranja u NVIDIA ponudi pružaju priliku gejmerima i profesionalcima iz oblasti dizajna i videa da unaprede svoju kreativnost, iskuse neverovatne vizuale i iskoriste prednosti vrhunskih grafika.

Imajte na umu da je trenutno dostupna informacija premalo, koje su performanse RTX 40 Super GPU linije i kako se tačno razlikuju od prethodnih modela. Međutim, sudeći po reputaciji NVIDIA-e i njenim prethodnim uspesima, ne sumnjamo da ćemo biti svedoci nečeg uzbudljivog i revolucionarnog.

FAQ:
Pitanje: Kada će biti pušteni u prodaju novi NVIDIA grafički procesori?
Odgovor: Očekuje se da će novi modeli, RTX 4080 Super i RTX 4070 Ti Super, biti pušteni u prodaju kasnije ovog meseca.

Pitanje: Kakve karakteristike imaju ovi novi GPU-ovi?
Odgovor: Iako detaljnije specifikacije još uvek nisu objavljene, očekuje se da će RTX 4070 Ti Super imati 16GB video memorije, dok se za RTX 4080 Super još čekaju informacije.

Pitanje: Kolika će biti cena novih grafičkih kartica?
Odgovor: Prema najavama, RTX 4080 Super će koštati 913 eura, dok će RTX 4070 Ti Super biti dostupan za 730 eura.