*EN Вештачка интелигенција

Novi Xiaomi telefon otkriva isti dizajn kao prethodnik, ali sa unapređenim kamerama

Summary

Prema najnovijim informacijama koje su procurele na društvenoj mreži Weibo, izgleda da će predstojeći model Xiaomi 14 Ultra telefona zadržati isti ukupni dizajn kao i njegov prethodnik, Xiaomi 13 Ultra. Ipak, glavna promena će biti u unapređenju kamera. Procurila slika […]

Novi Xiaomi telefon otkriva isti dizajn kao prethodnik, ali sa unapređenim kamerama

Prema najnovijim informacijama koje su procurele na društvenoj mreži Weibo, izgleda da će predstojeći model Xiaomi 14 Ultra telefona zadržati isti ukupni dizajn kao i njegov prethodnik, Xiaomi 13 Ultra. Ipak, glavna promena će biti u unapređenju kamera.

Procurila slika otkriva kako će izgledati staklo poklopca sistema kamera na zadnjoj strani telefona. Iako će dizajn ostati isti, očekuje se da će se u „rupama“ naći potpuno nova sočiva kamere. Glavna kamera će imati otvor blende f/1,6, dok se za periskopsko telefoto sočivo očekuje otvor blende f/2,5. Sistem kamera će ponovo biti razvijen u saradnji sa renomiranom kompanijom Leica.

Xiaomi je poznat po svojoj inovativnosti i često menja izgled svojih flegšip uređaja. Međutim, ovaj put su se odlučili da zadrže prepoznatljiv dizajn, fokusirajući se na unapređenje performansi kamera. Ovo će omogućiti korisnicima da beleže još bolje fotografije i snimke.

Uz unapređenje kamere, očekuje se da će Xiaomi 14 Ultra imati i druge napredne funkcije koje će ga izdvojiti kao vrhunski telefon na tržištu. Detalji oko hardverskih specifikacija, kao i vreme lansiranja, još uvek nisu otkriveni.

Sve u svemu, Xiaomi 14 Ultra će doneti unapređenje u oblasti kamere i zadržati prepoznatljiv dizajn koji je već osvojio srca korisnika. Ostaje nam da sa nestrpljenjem iščekujemo njegovo zvanično predstavljanje i saznamo sve detalje o ovoj impresivnoj tehnološkoj inovaciji.

Česta pitanja (FAQ) o Xiaomi 14 Ultra telefonu:

1. Kako će izgledati kamera na zadnjoj strani telefona?
Na osnovu procurele slike, staklo poklopca sistema kamera će zadržati isti dizajn kao prethodni model, ali će se očekivati unapređenje sočiva kamera.

2. Kakvi su otvori blende za kamere na Xiaomi 14 Ultra telefonu?
Glavna kamera će imati otvor blende f/1,6, dok će periskopsko telefoto sočivo imati otvor blende f/2,5.

3. Koja kompanija je učestvovala u razvoju sistema kamera?
Sistem kamera je razvijen u saradnji sa kompanijom Leica.

4. Da li će Xiaomi 14 Ultra imati i druge napredne funkcije?
Očekuje se da će Xiaomi 14 Ultra imati i druge napredne funkcije koje će ga izdvojiti kao vrhunski telefon, ali detalji o tim funkcijama još uvek nisu otkriveni.

5. Kada će biti lansiran Xiaomi 14 Ultra?
Trenutno nema informacija o tačnom datumu lansiranja Xiaomi 14 Ultra telefona.

Srodne veze:
Mi.com (zvanična Mi/Xiaomi veb stranica)