*EN Вештачка интелигенција

Nova verzija Sony DualSense džojstika za PlayStation 5

Summary

Nova verzija Sony DualSense džojstika za PlayStation 5, poznata kao DualSense V2, je uzburkala gejming zajednicu od trenutka kada se pojavila na kanadskom sajtu Best Buy Canada. Iako su detalji brzo uklonjeni sa sajta, informacije o ovom unapređenom džojstiku su […]

Nova verzija Sony DualSense džojstika za PlayStation 5

Nova verzija Sony DualSense džojstika za PlayStation 5, poznata kao DualSense V2, je uzburkala gejming zajednicu od trenutka kada se pojavila na kanadskom sajtu Best Buy Canada. Iako su detalji brzo uklonjeni sa sajta, informacije o ovom unapređenom džojstiku su se proširile internetom, otkrivajući brojna poboljšanja u odnosu na originalni model.

Jedna od primetnih promena na DualSense V2 džojstiku je smanjenje težine. Nova verzija je sada lakša, teži samo 280 grama u poređenju sa 360 grama kod originalnog DualSense modela. Ova promena donosi veću udobnost tokom dugih igračkih sesija.

Druga bitna karakteristika novog džojstika je značajno produženo trajanje baterije. DualSense V2 može izdržati do 12 sati neprekidnog korišćenja, što je značajno unapređenje u odnosu na originalnu verziju i Edge model.

Takođe, Sony je odlučio da uključi DualSense stanicu za punjenje u paketu sa DualSense V2 džojstikom. Ova stanica omogućava istovremeno punjenje do dva džojstika, čime se smanjuje opterećenje USB portova na konzoli.

Novi DualSense V2 džojstik će biti od koristi kako vlasnicima PlayStation 5 konzola, tako i PC igračima koji preferiraju raspored dugmića PlayStation džojstika. Sony se trudi da poboljša iskustvo igranja i reši problem trajanja baterije u poređenju sa drugim kontrolerima na tržištu, nudeći DualSense V2 po istoj ceni kao originalni model, uz dodatak besplatne stanice za punjenje.

Pojavom DualSense V2 kontrolera se očekuje i skori dolazak PlayStation 5 Pro konzole, koja bi se savršeno uklopila sa ovim unapređenim džojstikom.

FAQ

Koje su najznačajnije promene na DualSense V2 džojstiku?

Najznačajnije promene na DualSense V2 džojstiku uključuju smanjenje težine i produženo trajanje baterije.

Koliko dugo može izdržati baterija na DualSense V2 džojstiku?

Baterija na DualSense V2 džojstiku može izdržati do 12 sati neprekidnog korišćenja.

Šta je uključeno u paket sa DualSense V2 džojstikom?

U paket sa DualSense V2 džojstikom je uključena DualSense stanica za punjenje, koja omogućava istovremeno punjenje do dva džojstika.

Kakva je cena DualSense V2 džojstika?

DualSense V2 džojstik se prodaje po istoj ceni kao originalni model, uz dodatak besplatne stanice za punjenje.