*EN Вештачка интелигенција

Novi Samsung program za samostalnu popravku – proširen asortiman uređaja

Summary

Samsung je nedavno proširio svoj program za samostalnu popravku, uključujući čak 50 različitih modela svojih uređaja. Ovaj program sada obuhvata ne samo telefone i računare, već se proširio i na kućnu zabavu, kao što su soundbar linije, televizori i monitori. […]

Novi Samsung program za samostalnu popravku – proširen asortiman uređaja

Samsung je nedavno proširio svoj program za samostalnu popravku, uključujući čak 50 različitih modela svojih uređaja. Ovaj program sada obuhvata ne samo telefone i računare, već se proširio i na kućnu zabavu, kao što su soundbar linije, televizori i monitori.

Kompanija je odlučila da vlasnicima Samsung Galaxy uređaja pruži još veći izbor delova za samostalno popravljanje. To znači da će korisnici moći da sami popravljaju svoje uređaje uz upotrebu originalnih delova koje koristi i sama kompanija. Ovaj program sada obuhvata i najnovije modele savitljivih telefona i kućne asortimane, što je sjajna vest za sve korisnike koji žele da iskoriste svoje veštine popravke.

Na listi novih Galaxy proizvoda koje podržava ovaj program nalaze se najnoviji modeli koji su nedavno pušteni na tržište. Samsung je potvrdio da će se lista i dalje proširivati kako bi se zadovoljile potrebe korisnika.

Ovaj program za samostalnu popravku odražava važnost korisničkog iskustva i slobodu izbora. Nudi korisnicima mogućnost da samostalno održavaju i popravljaju svoje uređaje, što može uštedeti vreme i novac. Takođe, pruža i mogućnost personalizacije uređaja, jer korisnici mogu odabrati delove koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama.

Sve u svemu, proširenje ovog Samsung programa za samostalnu popravku predstavlja pozitivan korak ka poboljšanju korisničkog iskustva i omogućava korisnicima da bolje upravljaju svojim uređajima. Bez obzira na to da li želite da popravite svoj telefon, tablet, televizor ili monitor, sada imate veći izbor i veću kontrolu nad svojim uređajima.

Česta pitanja (FAQ):

1. Koje uređaje obuhvata Samsung program za samostalnu popravku?
Samsung program za samostalnu popravku obuhvata telefone, računare, soundbar linije, televizore i monitore.

2. Da li program podržava i najnovije modele Samsung Galaxy uređaja?
Da, program podržava najnovije modele Samsung Galaxy uređaja, uključujući i savitljive telefone i kućnu asortiman.

3. Koje delove mogu korisnici da koriste za samostalno popravljanje svojih uređaja?
Korisnici mogu koristiti originalne delove koje koristi i sama Samsung kompanija.

4. Da li će lista podržanih uređaja biti proširena?
Da, Samsung je potvrdio da će lista podržanih uređaja biti proširena kako bi se zadovoljile potrebe korisnika.

5. Koje su prednosti samostalnog popravka kroz ovaj program?
Samostalni popravak omogućava korisnicima da uštede vreme i novac, kao i mogućnost personalizacije uređaja.

Reference za dodatne informacije:

– Samsung zvanična stranica: Samsung
– Samsung Galaxy podrška: Podrška