*EN Вештачка интелигенција

Insajderski renderi otkrivaju Samsung Galaxy S24 telefone sa ravnim ekranom

Summary

Iako je gotovo sve procurelo na internet o predstojećim Samsung Galaxy S24 telefonima što se tiče slika i specifikacija, ljudima izgleda nikad nije dosta, pa se sada pojavljuju novi insajderski renderi. Iako će nova premijum serija Samsung uređaja biti objavljena […]

Insajderski renderi otkrivaju Samsung Galaxy S24 telefone sa ravnim ekranom

Iako je gotovo sve procurelo na internet o predstojećim Samsung Galaxy S24 telefonima što se tiče slika i specifikacija, ljudima izgleda nikad nije dosta, pa se sada pojavljuju novi insajderski renderi. Iako će nova premijum serija Samsung uređaja biti objavljena za nekoliko dana, tačnije početkom januara kada ćemo videti zvanične specifikacije telefona i njihov dizajn, ove slike još jednom potvrđuju da će serija imati ravan ekran na osnovnim modelima, dok će Ultra model imati skoro potpuno ravan ekran.

Slike su podeljene putem Twitter naloga @MysteryLupin, koji je već nedelju dana ranije objavljivao otkrivene rendere. Samsung je uspeo da ukloni te slike sa ove društvene mreže.

Galaxy S24 i Galaxy S24 Plus će imati ravne ekrane, dok će Galaxy S24 Ultra imati gotovo ravan ekran. Postoji veoma suptilna krivina na ivici, ali ta krivina je više vidljiva na spoljnom sloju stakla nego na samom ekranu.

Poslednji podaci o evropskim cenama sugeriraju da bi Galaxy S24 i Galaxy S24 mogli biti jeftiniji, dok će Galaxy S24 Ultra verovatno biti skuplji od svog prethodnika.

Kada je reč o procesorima koji će se koristiti u novim telefonima, izgleda da će to ipak zavisiti od regiona u kojem će se uređaji prodavati. Tako će najnoviji Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 najverovatnije biti prisutan u telefonima na tržištu Sjedinjenih Američkih Država, dok će u evropskim zemljama ovaj procesor navodno ostati samo na Ultra modelu, dok će osnovni modeli koristiti Exynos 2400 procesor, prenosi Benchmark.

Sve informacije, uključujući cene, dizajn i specifikacije, trebalo bi da budu dostupne do kraja januara, jer će predstavljanje uređaja biti sredinom tog meseca.

Pratite nas na našim Facebook i Instagram stranicama, kao i na X nalogu.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Da li će Galaxy S24 telefoni imati ravan ekran?

Da, prema insajderskim renderima, Galaxy S24 i Galaxy S24 Plus će imati ravne ekrane, dok će Galaxy S24 Ultra imati gotovo ravan ekran sa veoma suptilnom krivinom na ivici.

Koje procesore će koristiti Galaxy S24 telefoni?

Prema informacijama iz različitih izvora, procesori koji će se koristiti u Galaxy S24 telefonima će zavisiti od regiona u kojem će telefon biti dostupan. Najnoviji Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 procesor se očekuje da će biti prisutan u telefonima na tržištu Sjedinjenih Američkih Država, dok će u evropskim zemljama navodno biti dostupan samo na Ultra modelu, dok će osnovni modeli koristiti Exynos 2400 procesor.

Kada će biti dostupne zvanične specifikacije Galaxy S24 telefona?

Zvanične specifikacije Galaxy S24 telefona će biti objavljene početkom januara, zajedno sa njihovim dizajnom. Sve informacije, uključujući cene, specifikacije i dizajn, trebalo bi da budu dostupne do kraja januara, jer će predstavljanje uređaja biti sredinom tog meseca.