*EN Вештачка интелигенција

Novi Samsung Galaxy A35: Očekivanja, certifikati i performanse

Summary

Samsung je nedavno predstavio svoju najnoviju flagship seriju Galaxy S24, ali se sada okreće svojoj mid-range ponudi. Glavna pažnja usmjerena je na Samsung Galaxy A55 i Samsung Galaxy A35 za ovu godinu. Iako su već procurele neke informacije o ovim […]

Novi Samsung Galaxy A35: Očekivanja, certifikati i performanse

Samsung je nedavno predstavio svoju najnoviju flagship seriju Galaxy S24, ali se sada okreće svojoj mid-range ponudi. Glavna pažnja usmjerena je na Samsung Galaxy A55 i Samsung Galaxy A35 za ovu godinu. Iako su već procurele neke informacije o ovim modelima, danas nam dolaze nove informacije o Samsung Galaxy A35.

Njegov prethodnik, Samsung Galaxy A34 5G, predstavljen je u trećem mjesecu prošle godine, pa se očekuje da će i nasljednik stići negdje u isto vrijeme. Ovo je podržano činjenicom da se uređaj nedavno pojavio na FCC-u, regulatornoj agenciji za komunikacije u SAD-u.

Na FCC-u su procurili brojevi modela SM-A356U i SM-A356E za ovaj telefon. Certifikat otkriva da će imati podršku za 5G mreže, NFC tehnologiju i utor za microSD karticu.

Također, saznali smo da će telefon biti opremljen brzim punjačem modela EP-TA800 snage 25 W. Ovaj telefon je nedavno dobio i druge certifikate, a prošle sedmice je zabilježen na Geekbenchu pod brojem modela SM-A356U. Rezultati testa su pokazali da je postigao rezultat od 697 bodova u testu sa jednom jezgrom i 2332 bodova u testu sa više jezgri. Iako su ovi rezultati niži u odnosu na neke druge Galaxy telefone s istim čipom, treba imati na umu da je moguće da se radi o ranom prototipu.

Na osnovu broja modela matične ploče i procesora s5e8835, možemo pretpostaviti da ovaj telefon pokreće Samsungov Exynos 1380 čip, koji je također korišten u Galaxy A54 modelu prošle godine.

Nestrpljivo iščekujemo službenu objavu Samsung Galaxy A35 i njegovu kompletnu specifikaciju, ali sve dosadašnje informacije nas čine vrlo zainteresovanima za ovaj mid-range telefon.

Često postavljana pitanja (FAQ) o Samsung Galaxy A35:

1. Koja je trenutna flagship serija Samsung Galaxy telefona?
Od nedavno, Samsung Galaxy S24 je najnovija flagship serija Samsung Galaxy telefona.

2. Šta su Samsung Galaxy A55 i Samsung Galaxy A35?
Samsung Galaxy A55 i Samsung Galaxy A35 su mid-range telefoni koje je Samsung nedavno predstavio.

3. Kada je prethodnik Samsung Galaxy A35 telefona predstavljen?
Prethodnik Samsung Galaxy A35 telefona, Samsung Galaxy A34 5G, predstavljen je u trećem mjesecu prošle godine.

4. Kada se očekuje dolazak Samsung Galaxy A35 telefona?
Očekuje se da će Samsung Galaxy A35 telefon biti dostupan negdje u istom periodu kao i njegov prethodnik, u trećem mjesecu.

5. Kakve karakteristike će imati Samsung Galaxy A35?
Prema FCC certifikatu, Samsung Galaxy A35 će imati podršku za 5G mreže, NFC tehnologiju i utor za microSD karticu.

6. Koju vrstu punjača će imati Samsung Galaxy A35?
Samsung Galaxy A35 će biti opremljen brzim punjačem modela EP-TA800 snage 25 W.

7. Koji čip će pokretati Samsung Galaxy A35?
Na osnovu broja modela matične ploče i procesora (s5e8835), pretpostavlja se da će Samsung Galaxy A35 biti pokretan Samsungovim Exynos 1380 čipom.

Za više informacija, posjetite službenu Samsung veb stranicu.