*EN Вештачка интелигенција

Novi Samsung Galaxy S24 telefoni dolaze sa unapređenim punjačima

Summary

Prema najnovijim informacijama, uz predstavljanje novih Samsung Galaxy S24 telefona, očekuje se i dolazak dva potpuno nova modela punjača sa unapređenim performansama. Ovi punjači će omogućiti brzo i efikasno punjenje mobilnih uređaja. Prvi model, Samsung Charger Duo 50W (EP-T5020), dolazi […]

Novi Samsung Galaxy S24 telefoni dolaze sa unapređenim punjačima

Prema najnovijim informacijama, uz predstavljanje novih Samsung Galaxy S24 telefona, očekuje se i dolazak dva potpuno nova modela punjača sa unapređenim performansama. Ovi punjači će omogućiti brzo i efikasno punjenje mobilnih uređaja.

Prvi model, Samsung Charger Duo 50W (EP-T5020), dolazi sa dva USB-C porta, što korisnicima omogućava da istovremeno pune dva uređaja brzinom od 25W svaki. Ova karakteristika je izuzetno korisna za korisnike koji su često u pokretu i zavise od brzog punjenja svojih mobilnih uređaja.

Drugi model, osveženi Samsung 45W Power Adapter (EP-T4511), još uvek nije otkrio sve svoje detalje. Očekuje se da će imati jedan USB-C port, kao i prethodna verzija, ali će dolaziti sa unapređenim performansama koje će omogućiti brže punjenje.

Važno je napomenuti da ovi novi punjači neće biti uključeni u pakovanja sa Samsung Galaxy S24 telefonima. Samsung već nekoliko godina ne uključuje punjače u pakovanja, čime sledi sličan pristup kao i Apple. Ipak, korisnicima će biti omogućeno nadogradnja njihovih punjača, ukoliko žele brže i efikasnije punjenje svojih uređaja.

FAQ:

Koji su modeli punjača dostupni za Samsung Galaxy S24 telefone?

Novi punjači za Samsung Galaxy S24 telefone su „žični“ Samsung Charger Duo 50W (EP-T5020) i osveženi Samsung 45W Power Adapter (EP-T4511).

Da li će novi punjači biti uključeni u pakovanja Samsung Galaxy S24 telefona?

Ne, novi punjači se neće nalaziti u pakovanju sa Samsung Galaxy S24 telefonima, slično kao i Apple pristup.

Šta je karakteristično za prvi model punjača?

Prvi model punjača, Samsung Charger Duo 50W, dolazi sa dva USB-C porta i omogućava istovremeno punjenje dva uređaja sa snagom od 25W svaki. Ova karakteristika čini ga veoma praktičnim za korisnike koji žele brzo i efikasno punjenje svojih uređaja.