*EN Вештачка интелигенција

Novi „Nothing“ smartfon predstavljen na Mobile World Congressu u Barseloni

Summary

Pod brendom „Nothing“, novi smartfon će biti lansiran na Mobile World Congressu u Barseloni u februaru. Iako su specifikacije ovog uređaja već poznate, „Nothing“ obećava da će ovaj smartfon pružiti izuzetno korisničko iskustvo po pristupačnoj cijeni. Novi smartfon će se […]

Novi „Nothing“ smartfon predstavljen na Mobile World Congressu u Barseloni

Pod brendom „Nothing“, novi smartfon će biti lansiran na Mobile World Congressu u Barseloni u februaru. Iako su specifikacije ovog uređaja već poznate, „Nothing“ obećava da će ovaj smartfon pružiti izuzetno korisničko iskustvo po pristupačnoj cijeni.

Novi smartfon će se smjestiti u srednji rang uređaja i koštaće manje od 400 evra u Evropskoj uniji. Kupci će imati mogućnost biranja između dvije boje – bijele i crne.

Osnovni model će sadržati 8 GB RAM memorije i 128 GB interne memorije, dok će biti dostupan i model sa 12 GB RAM memorije i 256 GB interne memorije. Cijena verzije sa poboljšanim specifikacijama za sada još nije otkrivena.

Sa 6.7-inčnim AMOLED ekranom sa rezolucijom od 1.084 x 2.412 piksela i frekvencijom osvježavanja od 120 Hz, novi „Nothing“ smartfon će pružiti jasnu i živopisnu sliku. Pokretaće ga „Dimensity“ 7200 procesor, obećavajući brzo i fluidno iskustvo korišćenja.

Kada je u pitanju fotografija, naučite će naprijed selfie kamera od 32 MP, dok će se na poleđini nalaziti glavna kamera od 50 MP, kao i ultraširoka kamera od 50 MP. Ove kamere će omogućiti snimanje visokokvalitetnih fotografija sa širokim kutom.

U suštini, novi „Nothing“ smartfon pružaće korisnicima sjajnu kombinaciju performansi, dizajna i cijene. Ovo je definitivno smartfon koji treba uzeti u razmatranje ako tražite uređaj koji ispunjava vaše potrebe, a ne prazni vaš novčanik.

Često postavljana pitanja:

1. Koji procesor će pokretati novi „Nothing“ smartfon?

Novi „Nothing“ smartfon će biti pokretan „Dimensity“ 7200 procesorom.

2. Koje su specifikacije kamere?

Na poleđini će se nalaziti glavna kamera od 50 MP, ultraširoka kamera od 50 MP, dok će na prednjoj strani biti selfie kamera od 32 MP.

3. Koliko će koštati novi „Nothing“ smartfon u Evropskoj uniji?

Novi „Nothing“ smartfon će koštati manje od 400 evra u Evropskoj uniji.