*EN Вештачка интелигенција

Novi nastavak igre Prison Architect stiže 26. marta i donosi brojna unapređenja

Summary

Prison Architect, popularna video-igra koja se fokusira na izgradnju zatvora, uskoro će dobiti svoj nastavak. Prisutni su veliki pomaci u odnosu na prethodnu verziju, a igrači će biti oduševljeni novim mogućnostima koje dolaze sa Prison Architect 2. Jedno od najuočljivijih […]

Novi nastavak igre Prison Architect stiže 26. marta i donosi brojna unapređenja

Prison Architect, popularna video-igra koja se fokusira na izgradnju zatvora, uskoro će dobiti svoj nastavak. Prisutni su veliki pomaci u odnosu na prethodnu verziju, a igrači će biti oduševljeni novim mogućnostima koje dolaze sa Prison Architect 2.

Jedno od najuočljivijih ažuriranja je novo 3D izdanje igre. Ova promena će omogućiti igračima da ima dublji pogled na svoje zatvore, dodajući dodatnu realizam i detalje. Pored toga, desenvoperi su unapredili veštačku inteligenciju zatvorenika, čineći ih „pametnijim“ i više interaktivnim. Zatvorenici će razvijati interakcije na osnovu svojih želja i potreba, a igračeva arhitektura i odluke će imati ogroman uticaj na njihove živote.

Prison Architect 2 takođe donosi unapređeni Career Mode koji će igračima omogućiti da grade više zatvora u istom gradu. Ova opcija će otvoriti brojne mogućnosti za kreativnost i eksperimentisanje. Tu su i nove opcije kontrole koje će omogućiti igračima da definišu politike i pravila zatvora prema svojim željama.

Nastavak igre će biti dostupan za PC, Xbox X/S, kao i za PlayStation 5. Cena igre će iznositi 40 dolara.

Prison Architect 2 će zasigurno obradovati sve ljubitelje originalne igre i pružiti im novi i poboljšani doživljaj izgradnje i upravljanja zatvorima. Svi zainteresovani igrači će moći da uživaju u ovom serijalu od 26. marta. Pratite najnovije vesti i budite spremni za avanturu koja vas očekuje!

Česta pitanja (FAQ) o Prison Architect 2:

1. Koje su nove mogućnosti koje dolaze sa Prison Architect 2?
Prison Architect 2 donosi novo 3D izdanje igre, dublji pogled na zatvor sa dodatnim realizmom i detaljima. Veštačka inteligencija zatvorenika je poboljšana, što ih čini „pametnijim“ i interaktivnijim. Postoji unapređeni Career Mode koji igračima omogućava da grade više zatvora u istom gradu. Tu su i nove opcije kontrole za definisanje politika i pravila zatvora.

2. Na kojim platformama će biti dostupan Prison Architect 2?
Prison Architect 2 će biti dostupan za PC, Xbox X/S i PlayStation 5.

3. Kolika je cena igre Prison Architect 2?
Cena igre iznosiće 40 dolara.

4. Kada će biti dostupan Prison Architect 2?
Prison Architect 2 će biti dostupan od 26. marta.

Definicije ključnih termina:
– Prison Architect: popularna video-igra koja se fokusira na izgradnju zatvora.
– 3D izdanje: novo izdanje igre sa trodimenzionalnom grafikom.
– Veštačka inteligencija: sposobnost računara ili softvera da simulira inteligenciju ljudskog uma i donosi odluke.
– Career Mode: režim igre koji omogućava igračima da prave karijeru u virtuelnom svetu igre.
– Politike i pravila zatvora: skup smernica i regulativa koje određuju kako se zatvor vodi i operiše.

Srodne veze:
Prison Architect