*EN Вештачка интелигенција

Stižu novi modeli punjača za Samsung Galaxy S24 telefone

Summary

Prema najnovijim informacijama, zajedno sa lansiranjem nove linije Samsung Galaxy S24 telefona, očekuje se dolazak dva potpuno nova modela punjača koji će omogućiti brže i efikasnije punjenje mobilnih uređaja. Ovi punjači dolaze kao odgovor na potrebe korisnika koji su uvek […]

Stižu novi modeli punjača za Samsung Galaxy S24 telefone

Prema najnovijim informacijama, zajedno sa lansiranjem nove linije Samsung Galaxy S24 telefona, očekuje se dolazak dva potpuno nova modela punjača koji će omogućiti brže i efikasnije punjenje mobilnih uređaja. Ovi punjači dolaze kao odgovor na potrebe korisnika koji su uvek u pokretu i žele da imaju svoje telefone uvek spremne za upotrebu.

Prvi model punjača, Samsung Charger Duo 50W (EP-T5020), ima dva USB-C porta koji omogućavaju istovremeno punjenje dva uređaja brzinom od 25W svaki. Ovo je izuzetno korisna karakteristika za korisnike koji su stalno u pokretu, jer mogu da napune svoj telefon i dodatni uređaj istovremeno. Ova funkcija osigurava da korisnici imaju dovoljno energije za sve svoje aktivnosti tokom dana.

Drugi model, osveženi Samsung 45W Power Adapter (EP-T4511), takođe donosi unapređenja u performansama punjenja. Sa jednim USB-C portom, kao i prethodna verzija, ovaj punjač će omogućiti još brže punjenje uređaja. Detalji i specifikacije ovog modela još uvek nisu potpuno otkriveni, ali se očekuje da će doneti poboljšanja koja će olakšati punjenje mobilnih uređaja.

Važno je napomenuti da ovi novi punjači neće biti uključeni u pakovanjima zajedno sa Samsung Galaxy S24 telefonima. Sledeći sličan trend kao i Apple, Samsung već nekoliko godina ne uključuje punjače u pakovanja. Međutim, korisnicima će biti omogućeno da nadograde svoje punjače, ukoliko žele brže i efikasnije punjenje svojih uređaja.

FAQ:

Koji su modeli punjača dostupni za Samsung Galaxy S24 telefone?

Novi punjači za Samsung Galaxy S24 telefone su „žični“ Samsung Charger Duo 50W (EP-T5020) i osveženi Samsung 45W Power Adapter (EP-T4511).

Da li će novi punjači biti uključeni u pakovanja Samsung Galaxy S24 telefona?

Ne, novi punjači se neće nalaziti u pakovanju sa Samsung Galaxy S24 telefonima, slično kao i pristup kompanije Apple.

Šta je karakteristično za prvi model punjača?

Prvi model punjača, Samsung Charger Duo 50W, dolazi sa dva USB-C porta i omogućava istovremeno punjenje dva uređaja snagom od 25W svaki. Ova karakteristika čini ga veoma praktičnim za korisnike koji žele brzo i efikasno punjenje svojih uređaja.