*EN Вештачка интелигенција

Revolucionarna LG soundbar linija za 2024. godinu

Summary

Kompanija LG Electronics najavljuje uzbudljive novitete iz svoje soundbar linije za 2024. godinu. Postavljeni da promene način na koji korisnici doživljavaju zvuk kod kuće, LG soundbarovi S95TR, SG10TY i S70TY donose vrhunski kvalitet zvuka, napredne funkcije i elegantan dizajn. Novi […]

Revolucionarna LG soundbar linija za 2024. godinu

Kompanija LG Electronics najavljuje uzbudljive novitete iz svoje soundbar linije za 2024. godinu. Postavljeni da promene način na koji korisnici doživljavaju zvuk kod kuće, LG soundbarovi S95TR, SG10TY i S70TY donose vrhunski kvalitet zvuka, napredne funkcije i elegantan dizajn.

Novi LG soundbarovi nude neodoljiv kućni bioskop doživljaj, uz visokokvalitetni zvuk koji ispuni prostoriju. Uz mogućnost lakoće povezivanja sa LG televizorima, korisnici mogu da uživaju u fenomenalnom zvuku uz impresivne zvučne efekte i sveobuhvatno audio iskustvo.

FAQ

Pitanje: Kakva je sinergija između LG soundbarova i televizora?

Odgovor: LG soundbarovi su dizajnirani da se savršeno povežu sa LG televizorima, pružajući vrhunski zvuk i sinhronizovano audio-vizuelno iskustvo.

Pitanje: Koje su ključne tehnologije koje LG soundbarovi donose?

Odgovor: Novi LG soundbarovi demonstriraju napredne Dolby Atmos i DTS:X tehnologije, pružajući surround zvuk visokog kvaliteta i trodimenzionalno audio iskustvo.

Pitanje: Kako funkcioniše bežično povezivanje sa LG televizorima?

Odgovor: Modeli S95TR i SG10TY se bežično povezuju sa LG televizorima, omogućavajući jednostavno uparivanje i eliminisanje potrebe za kablovima.

Pitanje: Kakve su mogućnosti upravljanja soundbar podešavanjima?

Odgovor: Sva tri nova modela soundbarova dolaze sa intuitivnim WOW interfejsom, koji omogućava korisnicima jednostavno upravljanje i povezivanje sa televizorom.

Pitanje: Koji model predstavlja vrhunac nove LG soundbar linije?

Odgovor: Premijum model S95TR sa izlaznom snagom od 810W i revolucionarnim zvukom kroz 15 kanala obećava spektakularno audio iskustvo.

Kompanija LG je posvećena pružanju vrhunskog audio-vizuelnog užitka svojim korisnicima. Novi soundbarovi su samo deo inovativnih rešenja kompanije koja će biti predstavljena na sajmu CES 2024. Očekujte impresivna tehnološka dostignuća koja će unaprediti vašu kućnu zabavu.