*EN Вештачка интелигенција

Novi renderi otkrivaju izgled Samsung Galaxy S24 telefona

Summary

Iako je gotovo sve o predstojećim Samsung Galaxy S24 telefonima procurilo na internetu, izgleda da nikad nije dosta novih informacija. Sada se pojavljuju novi renderi koje je podelio korisnik Twitter naloga @MysteryLupin, otkrivajući izgled ove premijum serije uređaja. Iz rendera […]

Novi renderi otkrivaju izgled Samsung Galaxy S24 telefona

Iako je gotovo sve o predstojećim Samsung Galaxy S24 telefonima procurilo na internetu, izgleda da nikad nije dosta novih informacija. Sada se pojavljuju novi renderi koje je podelio korisnik Twitter naloga @MysteryLupin, otkrivajući izgled ove premijum serije uređaja.

Iz rendera se vidi da će osnovni modeli imati ravan ekran, dok će Ultra model imati skoro potpuno ravan ekran. Iako nije iznenađujuće da Samsung nastavlja sa ovim dizajnom, ove slike pružaju dodatne detalje o izgledu telefona.

Iako će se zvanične specifikacije telefona i njegov dizajn saznati za nekoliko dana, renderi nam daju uvid u ono što možemo očekivati od Samsung Galaxy S24 serije. Sa svojim ravnim ekranom i elegantnim dizajnom, ovi telefoni će svakako privući pažnju korisnika.

Ipak, važno je napomenuti da ovo nisu službene slike i da se ne može sa sigurnošću tvrditi da će telefoni tačno izgledati ovako. Ipak, renderi su obično pouzdan način za dobijanje predstave o izgledu novih uređaja, pa možemo očekivati da će Samsung Galaxy S24 telefoni biti estetski privlačni i moderni.

FAQ:
1. Kada će biti predstavljena Samsung Galaxy S24 serija?
Predstavljanje Samsung Galaxy S24 serije očekuje se početkom januara, kada će biti objavljene zvanične specifikacije i dizajn telefona.

2. Koji je dizajn Samsung Galaxy S24 telefona?
Prema procurelim renderima, osnovni modeli će imati ravan ekran, dok će Ultra model imati skoro potpuno ravan ekran.

3. Da li su ovi renderi službeni?
Ne, ovi renderi su procureli na internetu i nisu službeno objavljeni od strane Samsunga. Međutim, renderi su često pouzdan način za dobijanje predstave o izgledu novih uređaja.