*EN Вештачка интелигенција

Samsung Galaxy S24 serija: Novi izbor boja i unapređene specifikacije

Summary

Dolazeći Samsung Galaxy S24 serija pametnih telefona je tema velikog interesovanja među tehnološkom zajednicom. Poslednje informacije koje su procurile otkrivaju nova iznenađenja u vezi mogućih opcija boja i karakteristika skladištenja i RAM-a za ovu premijum seriju telefona, što je izuzetno […]

Samsung Galaxy S24 serija: Novi izbor boja i unapređene specifikacije

Dolazeći Samsung Galaxy S24 serija pametnih telefona je tema velikog interesovanja među tehnološkom zajednicom. Poslednje informacije koje su procurile otkrivaju nova iznenađenja u vezi mogućih opcija boja i karakteristika skladištenja i RAM-a za ovu premijum seriju telefona, što je izuzetno uzbuđujuće za sve Samsung obožavaoce.

Nedavno procurele slike sa izvora Revegnus na X mreži, koje prenosi Benchmark.rs, pokazuju različite konfiguracije koje bi mogle biti dostupne u novom Samsung Galaxy S24 seriji. Iako ove slike navodno prikazuju sisteme za upravljanje inventarom, još uvek nemamo zvaničnu potvrdu od Samsunga.

Prema informacijama koje su procurele, Samsung Galaxy S24 serija će se navodno karakterisati sledećim specifikacijama:

– Osnovni model Galaxy S24:
   RAM od 8GB
   Skladišne opcije od 128GB ili 256GB
   Dostupne boje uključuju sivu, crnu, ljubičastu i žutu

– Galaxy S24 Plus model:
   RAM od 12GB
   Skladišne opcije od 256GB ili 512GB
   Iste boje kao i osnovni model

– Vrhunski Galaxy S24 Ultra model:
   RAM od 12GB
   Skladišne opcije od 256GB, 512GB do 1TB
   Ponovno, slične boje kao kod ostalih modela

Ove unapređene specifikacije u poređenju sa Galaxy S23 serijom sugerišu da Samsung ima evolutivni pristup umesto radikalne transformacije. Osnovni model S24 zadržava iste opcije RAM-a i skladištenja kao i njegov prethodnik, dok Plus model dobija povećanje RAM-a sa 8GB na 12GB.

Što se tiče izbora boja, izgleda da će Galaxy S24 serija doneti elegantne, osnovne boje, za razliku od šarenijih opcija koje su bile dostupne u prethodnoj seriji. Postoje glasine da bi Samsung mogao kasnije dodati ekskluzivne boje putem svoje veb stranice ili tokom godine.

Ovako procurele informacije bude radoznalost i očekivanja među fanovima Samsunga širom sveta. Svi nestrpljivo očekuju zvanično objavljivanje, koje će ove godine biti održano.

FAQ

Koje boje će biti dostupne u Samsung Galaxy S24 seriji?

Dostupne boje uključuju sivu, crnu, ljubičastu i žutu. Moguće je da Samsung kasnije dodatno proširi izbor boja putem svoje veb stranice ili tokom godine.

Kakve specifikacije će imati Galaxy S24 Plus model?

Galaxy S24 Plus model će imati 12GB RAM-a i opcije skladištenja od 256GB ili 512GB.

Koje su unapređene specifikacije u poređenju sa prethodnom serijom?

Unapređenja se ogledaju u povećanju RAM-a kod Galaxy S24 Plus modela sa 8GB na 12GB. Ostale karakteristike RAM-a i skladištenja su zadržane na sličnom nivou kao kod prethodne serije.

Kada će biti održano zvanično objavljivanje Galaxy S24 serije?

Trenutno nema tačnih informacija o datumu održavanja zvaničnog objavljivanja Samsung Galaxy S24 serije, ali se očekuje da će biti održano tokom ove godine. Pratite nas putem naše Facebook i Instagram stranice, kao i putem Revegnus X naloga za sve najnovije informacije.